iOS 12.1.2. NOI PROBLEME pentru iPhone si iPad

iOS 12.1.2. Noi probleme pentru iPhone si iPad sunt raportate de catre utilizatori dupa instalarea actualizarii lansata de catre Apple pentru iDevice-uri.

iOS 12.1.2 probleme wi-fi

iOS 12.1.2. La o saptamana dupa ce am aflat ca iPhone si iPad au mari probleme cu internetul mobil, iata ca aflam si despre o alta mare bataie de cap pentru clientii care folosesc iDevice-urile. Mai exact, se pare ca utilizatorii care au facut update la iOS 12.1.2 pe iPhone si iPad incep sa aiba probleme cu conexiunile Wi-Fi, totul incepand chiar din ziua in care au instalat noua versiune a sistemului de operare, iar Apple inca nu are vreo rezolvare pentru ele.

iOS 12.1.2. Problema sta in faptul ca utilizatorii iPhone si iPad nu se mai pot conecta la anumite retele Wi-Fi fara ca vreo cauza clara sa fi fost descoperita pana in prezent, desi exista o solutie care pare sa functioneze. Se pare ca dezactivarea sistemului Wi-Fi CallingApeluri Wi-Fi, ar rezolva problema privind conectarea la retele Wi-Fi de pe iDevice-urile care ruleaza iOS 12.1.2, insa aceasta e o solutie care lasa utilizatorii fara o alta functie utila.

iOS 12.1.2. NOI PROBLEME pentru iPhone si iPad

iOS 12.1.2. Problemele internationale cu internetul mobil au inceput dupa ce Apple a lansat aceasta actualizare pentru a rezolva probleme similare in Turcia, insa se pare ca le-a adus pentru lumea intreaga. Problemele cu conectivitatea Wi-Fi din iOS 12.1.2 nu au fost raportate la scara larga pana in momentul lansarii acestei actualizari, insa iata ca Apple a reusit sa mai strice ceva ce utilizatorii foloseau in mod constant, asa ca trebuie sa asteptam iOS 12.1.3 pentru o rezolvare.

iOS 12.1.2. In momentul de fata compania Apple testeaza iOS 12.1.3 pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, insa deocamdata nu se stie daca actualizarea rezolva intr-adevar problemele de conectivitate pe care oamenii le-au raportat. E foarte posibil ca lucrurile sa nu revina la normal foarte curand, iar asta pentru ca iOS 12.1.2 a fost lansat pe final de decembrie, iar iOS 12.1.3 ar putea fi oferit pentru clienti abia undeva pe la jumatatea lunii ianuarie.

Articolul precedentOrange. ULTIMELE OFERTE la Telefoane Inainte de ANUL NOU
Articolul următorNokia 9. EXCLUSIV, Primul VIDEO de Prezentare
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.