Nokia 9. EXCLUSIV, Primul VIDEO de Prezentare

Nokia 9. Primul clip video oficial de prezentare a aparut pe internet astazi pentru a ne arata in premiera tot ceea ce va aduce pe piata noul model de telefon.

Nokia 9 teaser

Nokia 9. La doar cateva ore dupa ce a fost publicata prima imagine de presa cu noul model de telefon pregatit pentru lansare de catre cei de la HMD Global, iata ca acum vedem si teaserul oficial de prezentare. Mai jos puteti vedea ceea ce a pregatit HMD Global pentru a vorbi despre noutatile majore pe care Nokia 9 le va aduce pentru clienti, si vorbim despre o gama diversificata de noutati interesante pe care telefonul le va avea.

Nokia 9. Pentru inceput, design-ul telefonul este confirmat din nou, si dupa cum puteti vedea nu vorbim despre ceva spectaculos, si nici macar despre ceva “de anul 2018”, pentru ca marginile ecranului sunt mult mai groase decat la alte telefoane. Camera din Nokia 9 este totusi inedita si oferita in premiera intr-un format de acest gen, iar aici este principalul punct de atractie pentru noul model de smartphone, HMD Global lucrand din greu la ea.

Nokia 9. EXCLUSIV, Primul VIDEO de Prezentare

Nokia 9. Separat de asta, clipul video confirma deasemenea faptul ca telefonul va avea un ecran HDR10 cu diagonala de 5.99 inch si rezolutie 2960 x 1440 pixeli, minim 6 GB RAM si minim 128 GB spatiu de stocare. Separat de asta, Nokia 9 va avea deasemenea Android 9 si un cititor de amprente integrat in ecran, un chip Qualcomm Snapdragon 845/855 urmand a fi deasemenea oferit, impreuna cu o baterie care are capacitate de 4150 mAh, mai mare decat in alte telefoane.

Nokia 9. Pretul pentru noul telefon nu a fost deocamdata dezvaluit, insa e foarte posibil sa-l aflam in perioada urmatoare, avand in vedere ca atat de multe noutati despre smartphone au tot aparut in ultimele zile. In baza a ceea ce stim acum, Nokia 9 ar putea fi prezentat in cadrul CES 2019, si ar putea fi lansat pana la finalul lunii ianuarie, insa o data clara n-a fost deocamdata anuntata, asa ca ramane sa vedem ce va fi dezvaluit in curand.