Digi Mobil. Telekom, Orange, Vodafone, Schimbare MARE din 1 ianuarie

Digi Mobil. Telekom, Orange, Vodafone au facut o schimbare foarte mare incepand cu 1 ianuarie 2019, iar ea se aplica pentru toti clientii din Romania.

Digi Mobil preturi

Digi Mobil. Telekom, Orange, Vodafone au facut o schimbare foarte importanta de la 1 ianuarie 2019, operatorii de telefonie mobila fiind obligati sa le ofere romanilor mai multe beneficii incepand de anul acesta. Mai exact, v-am spus inca de saptamana trecuta faptul ca Digi Mobil si ceilalti operatori de telefonie mobila au tarife mai mici pentru roaming si apelurile telefonice, schimbarea facand parte din planul UE pentru a elimina complet tarifele de roaming in spatiul comunitar.

Digi Mobil. Dupa cum probabil stiti deja, sau abia aflati acum, cei 4 operatori telecom au redus la 4.5 euro pretul pentru fiecare GB de trafic de internet facut in roaming, iar asta aduce si o crestere a traficului alocat pentru fiecare abonament. Cresterea difera la Digi Mobil si celelalte companii in functie de abonamentul pe care il folositi, in cazul meu traficul de internet disponbil in roaming crescand cu 1 GB, deci diferenta poate fi destul de mare.

Digi Mobil. Telekom, Orange, Vodafone, Schimbare MARE din 1 ianuarie

Digi Mobil. Preturile pentru apelurile telefonice facute in roaming scade deasemenea la toate 4 companii telecom, de la 0.91 eurocenti pe minut la 0.85 eurocenti pe minut, insa doar daca depasiti numarul de minute alocat deja in abonament. In cazul minutelor e improbabil ca vreun client al Digi Mobil si ai altor operatori sa depaseasca numarul alocat pentru abonamentul lor, asa ca n-ar trebui sa va faceti griji in legatura cu asta, pentru ca improbabil sa fiti taxati.

Digi Mobil. In cazul operatorului detinut de catre RCS & RDS exista si o situatie speciala, deoarece este impusa o suprataxa pentru unele abonamente, insa si valoarea acesteia este redusa incepand cu data de 1 ianuarie 2019. Practic noul an aduce schimbari foarte mari pentru clientii Digi Mobil, Telekom, Orange, Vodafone, asa ca toata lumea se bucura de o reducere de preturi, cu speranta ca nu vor fi crescute preturile pentru restul abonamentelor incepand de anul acesta.