Google Maps. Prima Functie NOUA LANSATA in 2019

Google Maps. 2019 aduce si o prima noua functie pentru aplicatia de harti online a celor de la Google, iata ce este oferit incepand de acum.

Google Maps mesagerie

Google Maps. Anul 2019 aduce pentru aplicatia de harti a celor de la Google si o noua functie pe care utilizatorii au inceput sa o raporteze, ea fiind o continuare pentru ceva lansat in 2018 de catre companie. Mai exact, Google Maps are acum o noua sectiune pentru mesaje numita Message, aceasta oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a vedea ce fel de conversatii au inceput cu diversele afaceri care sunt listate in platforma de harti a celor de la Google.

Google Maps. Inca din 2018 am aflat ca Google vrea sa le permita oamenilor sa interacitoneze cu afacerile din platforma sa prin trimiterea de mesaje, optiunea de a face asta fiind integrata inca de atunci pentru toata lumea. Acum toti cei care au trimis mesaje catre diverse afaceri prin intermediul Google Maps au si optiunea de a vedea ce mesaje au trimis, dar si ce raspunsuri au primit de la afacerile care s-au obosit sa se uite la ceea ce au primit.

Google Maps. Prima Functie NOUA LANSATA in 2019

Google Maps mesagerie aplicatie

Google Maps. Butonul care permite accesarea sectiunii de mesaje din aplicatie este plasat deasupra celui care permite partajarea locatiei oricand dorim sa facem asta, asa ca accesul este extrem de simplu la el. In cazul in care nu ati trimis vreun mesaj catre vreo afacere din platforma Google Maps, atunci veti vedea un mesaj precum cel din imaginea de mai sus, insa in caz contrar, toate mesajele ar trebui sa fie listate al fel ca in oricare alt aplicatie.

Google Maps. Aceasta este prima platforma de harti online unde este inclusa o functie de socializare de acest mod, majoritatea celorlalte afisand doar informatii despre locatii si afaceri, insa nimic mai mult. Pana in momentul de fata, aceasta noua sectiune a fost activata doar pentru aplicatia Google Maps pentru platforma Android, insa cel mai probabil va ajunge intr-un viitor nu foarte indepartat inclusiv in platforma iOS a celor de la Apple.