Android 9. LANSARE AVANSATA pe Telefoanele Samsung

Android 9. Lansarea a fost avansata pe unele telefoane Samsung la inceput de an 2019, iata ce utilizatori se vor bucura de actualizare foarte curand.

Android 9 note 8

Android 9. Pe final de an compania Samsung a decis sa lanseze noua sa versiune a sistemului de operare pentru Samsung GALAXY S9 si S9 Plus, insa impreuna cu asta a dezvaluit si datele de lansare pentru diverse alte modele. Desi acea lista sugera faptul ca Samsung GALAXY NOTE 8 urmeaza sa aiba Android 9 disponibil abia in luna martie a anului 2019, ei bine iata ca aceasta data a fost avansata de catre coreeni pentru luna februarie.

Android 9. Aceeasi lista inca mai afiseaza ca Samsung GALAXY S9 si S9 Plus urmeaza sa aiba parte de actualizare abia luna aceasta, impreuna cu Samsung GALAXY NOTE 9, insa e destul de clar ca lucrurile au fost serios avansate. Avand in vedere ca pentru aceste modele a fost lansat deja Android 9, urmeaza ca luna aceasta actualizarea sa ajunga inclusiv pe Note 9, iar in februarie Samsung GALAXY NOTE 8 va avea actualizarea disponibila pentru instalare.

Android 9. LANSARE AVANSATA pe Telefoanele Samsung

Android 9 note 8 lansare

Android 9. Desi nu e clar de ce a decis Samsung sa avanseze lansarea pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY Note 8, cel mai probabil totul are legatura cu faptul ca testarea beta pentru Note 9 decurge atat de bine. Daca utilizatorii care testeaza versiunea beta a Android 9 pentru Note 9 nu au raportat chiar atat de multe probleme, atunci e foarte posibil ca Samsung sa considere ca si versiunea pentru Note 8 ar fi suficient de buna pentru a fi oferita in mod public.

Android 9. Din moment ce Samsung GALAXY NOTE 8 ar urma sa aiba disponibila aceasta actualizare mai devreme decat spera multa lume, atunci e foarte posibil inclusiv ca Samsung GALAXY S8, sau S8 Plus sa aiba actualizarea in februarie in loc de martie. Desigur ca nu vom sti sigur acest lucru decat dupa macar o noua versiune beta lansata pentru Android 9 de catre Samsung, sau dupa lansarea unei noi versiuni publice a sistemului de operare.

3 COMENTARII

  1. Frumos
    Având în vedere la cate telefoane trimit update. Nici unul nu are ecran la fel că celălalt de asta a durat așa de mult ! Încet dar sigur