Huawei P30 PRO. NOUTATE URIASA Confirmata in 2019

Huawei P30 PRO. O noutate foarte importanta a fost confirmata la inceput de 2019 pentru fanii din intreaga lume, iata ce schimbare va fi oferita.

Huawei P30 PRO camere

Huawei P30 PRO. O noutate extrem de importanta a fost confirmata in 2019 pentru viitorul model de telefon mobil premium, si vorbim despre ceva ce fanii asteapta cu nerabdare inca din 2018. Noaptea trecuta a aparut pe internet un clip video care ne arata noul design pe care il va avea Huawei P30, iar multumita lui avem confirmat faptul ca Huawei P30 PRO urmeaza sa fie lansat de catre chinezi cu o camera quad, si nu o camera tripla.

Huawei P30 PRO. Uitandu-ne la seria de anul trecut, Huawei P20 a avut o camera duala, in timp ce Huawei P20 PRO a avut o camera tripla, iar daca Huawei P30 are o camera tripla, atunci Huawei P30 PRO va avea cu siguranta una quad. Era normal ca Huawei P30 PRO sa vina cu o camera mult mai buna decat cea integrata in modelele de anul trecut, iar asta pentru ca trebuie sa existe o evolutie majora cu privire la inregistrarea foto/video pentru clienti.

Huawei P30 PRO. NOUTATE URIASA Confirmata in 2019

Huawei P30 PRO. Va spuneam zilele trecute ca pentru camera quad a noului telefon urmeaza sa fie adaugat un senzor de imagine wide-angle ca al patrulea din serie, completand ceea ce ofera actualele modele pentru clienti. Acest senzor wide-angle le va permite clientilor sa faca poze in care sa cuprinda mai mult din mediul in care sunt, Huawei P30 PRO urmand a oferi un upgrade care va fi pe placul foarte multor persoane din lumea intreaga.

Huawei P30 PRO. Pe partea de specificatii este asteptat un chip Kirin 980, un ecran de peste 6 inch, o baterie de peste 4000 mAh, 6/8 GB de memorie RAM, si minim 128 GB spatiu de stocare. Prezentarea Huawei P30 PRO urmeaza sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2019, lansarea fiind programata pentru luna martie, iar pretul ar trebui sa fie foarte apropiat de cel pe care-l au actualele modele de telefoane vandute de catre chinezi.