Huawei P30 PRO. Inceputul unei MARI REVOLUTII

Huawei P30 PRO. Inceputul unei mari revolutii pentru industria smartphone va avea loc in momentul lansarii acestui model de telefon, iata ce schimbari mari aduce.

Huawei P30 PRO revolutie

Huawei P30 PRO. Noul model de telefon pregatit de catre compania Huawei este inceputul unei mari revolutii cu care chinezii vor sa cucereasca intreaga lume smartphone, iar fanii au cel mai mult de castigat de aici. Ieri v-am spus ca in Huawei P30 PRO urmeaza sa fie integrata o camera quad de catre compania chinezeasca, o imbunatatire serioasa in comparatie cu seria de anul trecut, in care a fost implementata o camera tripla, care inca ramane in topul pietei smartphone.

Huawei P30 PRO. Camera quad din noul model de smartphone este totusi abia inceputul unei revolutii pe care compania o pregateste pentru telefoanele sale viitoare, iar asta pentru ca in Huawei MATE 30 Pro va fi oferita o camera penta. Ati auzit despre aceste tipuri de camere cand am vorbit pentru prima oara despre Nokia 9, iar cei de la Huawei vor ca in Huawei P30 PRO sa inceapa o trecere spre o asemenea camera, iar in toamna sa finalizeze revolutia.

Huawei P30 PRO. Inceputul unei MARI REVOLUTII

Huawei P30 PRO. Trecerea de la o camera tripla la una quad va fi suficient de mare pentru a mentine telefoanele companiei chinezesti in continuare in topul celor care au cea mai buna camera. Al patrulea senzor de imagine care va fi integrat in Huawei P30 PRO ar putea fi unul wide-angle, pentru ca acesta nu se regaseste in telefoanele din actuala serie, insa ar completa “setul”, asa cum am vazut deja in telefonul cu 4 camere lansat de catre cei de la Samsung.

Huawei P30 PRO. Dupa cum prea bine stiti deja, lansarea acestui model de smartphone va avea loc in cadrul Mobile World Congress 2019, adica peste doar o luna si jumatate de zile, asa ca nu avem foarte mult de asteptat. Huawei P30 PRO va fi unul dintre cele mai asteptate modele de telefoane care vor ajunge pe piata in acest inceput de an, iar cu o camera quad va avea cu siguranta cerere foarte mare in randul fanilor Huawei, si nu numai.

4 COMENTARII

  1. Pun 4 camere căci Sony Xperia Xz4 o sa pună 3 și ca să nu ii doboare pe ce de la Huawei aceastia au mai implementat unq? =) sau e ca la Samsung, una face poza și restul își dau cu părerea 🙂