Prima Pagina iPhone Great Video Apps – Aplicatii pentru a face Filme EXCELENTE cu iPhone...

Great Video Apps – Aplicatii pentru a face Filme EXCELENTE cu iPhone si iPad

0

Great Video Apps Aplicatii face Filme iPhone iPad

Great Video Apps este una dintre noile sectiuni de aplicatii pentru iPhone si iPad lansate de catre compania Apple in cursul weekend-ului trecut in App Store, iar cu ajutorul sau putem descoperi cele mai bune aplicatii pentru inregistrarea de clipuri video.

Dupa cum veti descoperi si din App Store, sectiunea Great Video Apps ne pune la dispozitie o lista selecta de aplicatii din care putem alege pentru a inregistra clipuri video cat se poate de bune, iar indiferent ce alegere veti face, veti sti ca alegerea este buna.

Unele dintre aplicatiile prezentate de catre compania Apple in aceasta sectiune au fost prezentare si pe iDevice.ro in cateva ocazii,a stfel ca probabil pe unele le cunaosteti deja si stiti ce urmeaza sa primiti in momentul instalarii in terminalele voastre, deci veti sti pe ceea ce cheltuiti banii vostri.

Pentru ca vorbim despre o sectiune curata manual, angajatii Apple au ales doar aplicatiile care s-au descurcat cel mai bine in App Store si ofera cele mai bune functii, astfel ca veti fi cu siguranta multumiti de ceea ce veti gasi in sectiunea promovata de catre compania americana.

Sectiunea Great Video Apps poate fi accesata urmand acest link.

Articolul anterioreMAG. GALAXY S9 cu 1700 LEI REDUCERE in 2019
Urmatorul articoliPhone 11. VIDEO cu un PRIM PROTOTIP al Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.