iPhone 11. VIDEO cu un PRIM PROTOTIP al Apple

iPhone 11. Un prim prototip al companiei Apple ne arata un video in care se prezinta cea mai neobisnuita schimbare de design din ultimii ani pentru telefoane.

iPhone 11 prototip imagini

iPhone 11. Viitoarea serie de telefoane pregatite de catre compania Apple pentru lansare pentru clientii din lumea intreaga are astazi parte de o prima dezvaluire multumita schitelor unui prototip testat de catre Apple. Vorbim despre un design diferit pentru camera iPhone 11, acesta fiind prezentata ca una tripla, care are senzorii de imagine amplasati intr-o forma foarte nebisnuita pentru ordinea cu care ne-am obisnuit de la compania Apple.

iPhone 11. Camera tripla care ar fi folosita in acest prototip, in baza caruia a fost realizat conceputl de mai jos, ar avea senzorii de imagine montati intr-o form triunghiulara intr-un ansamblu care are forma patrata. Practic, acest prototip al iPhone 11 va avea o camera care are o forma patrata similara cu cea folosita in telefoanele Huawei, insa design-ul pentru pozitionarea senzorilor de imagine este ceva ce nu am mai vazut pana acum, nici macar la producatorii Android.

iPhone 11. VIDEO cu un PRIM PROTOTIP al Apple

iPhone 11. Prototipul in baza caruia a fost realizat conceptul de mai sus este in momentul de fata in stadiul EVT, engineering validation test, al procesului de testare, deci inca departe de o versiune finala. In aceasta idee, e foarte posibil ca daca iPhone 11 va avea o camera tripla, ea sa arate diferit fata de ceea ce vedem in clipul video de mai sus, design-ul in sine fiind complet neobisnuit pentru ceva ce face in mod normal compania Apple pentru produsele sale.

iPhone 11. Diverse zvonuri aparute pana acum au sugerat faptul ca noua serie de telefoane va avea o camera tripla, asa ca a avedea imagini care confirma acest lucru nu este tocmai ceva neobisnuit. In baza a ceea ce stim acum, iPhone 11 urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, asa ca va fi interesant de vazut ce alte imagini vom vedea pana atunci pentru noua serie de telefoane, si cat de surprinzator va fi design-ul.