iPhone. Apple va RENUNTA la Decupajul Ecranului

iPhone. Apple va renunta la actualul decupaj din ecranul telefoanelor sale, compania americana dorind sa le ofere clientilor o schimbare mare de design.

iPhone perforatie

iPhone. Compania Apple urmeaza sa renunte la decupajul din ecranul telefoanelor sale, compania americana dorind sa le ofere clientilor si un design diferit pentru dispozitivele pe care le vinde in lumea intreaga. Desi foarte multa lume isi dorea ca iPhone 2019 sa vina fara decupaj in ecran, acest lucru nu se va intampla, astfel ca primele modele ale iPhone care nu vor avea decupaj in ecran, ci o perforatie, vor fi modelele care vor fi lansate in 2020.

iPhone. Apple ar trebui sa integreze in telefoanele sale o perforatie similara cu cea care este pregatita pentru implementare in telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, iar asta e destul de normal, din moment ce ecranele sunt produse tot de catre coreeni. E foarte posibil ca Samsung sa tina ecranele exclusive pentru telefoanele sale in 2019, sau ca Apple sa astepte sa vada cat de bune sunt ele inainte de a alege sa le foloseasca in iPhone.

iPhone. Apple va RENUNTA la Decupajul Ecranului

iPhone. Indiferent de ratiunea din spatele deciziei de a nu integra ecrane perforate in telefoanele sale chiar din 2019, compania Apple pare sa aiba in gand sa renunte la decupajele actuale, dupa a treia generatie de telefoane cu acest design. Daca pana acum Apple schimba design-urile iPhone sale o data la doi ani de zile, iata ca acum decide sa faca asta o data la trei ani.

iPhone. Chiar daca telefoanele vor avea o perforatie in ecran in loc de un decupaj, asta nu inseamna ca Face ID va disparea, ci doar ca va fi integrat intr-un mod mai subtil pentru a nu mai strica aspectul total al telefoanelor. Avand in vedere strategia celor de la Apple pentru a lansa noi modele ale iPhone, este de asteptat ca primele telefoane iPhone care au perforatie in ecran, in loc de decupaj, sa fie lansate undeva prin toamna anului 2020, dar nu mai devreme.