iPhone 11. Atat de URAT va ARATA cu Noua Camera

iPhone 11. Noul design urat pentru telefon este determinat de noua camera tripla, care vine cu o schimbare foarte mare pentru aspectul telefonului.

iphone 11 urat

iPhone 11. Urmatorul model de smartphone este in proces de dezvoltare la compania Apple, dar saptamana trecuta am vazut o prima imagine care ne arata o parte din design-ul pe care urmeaza sa il aiba. Vorbim despre carcasa telefonului, unde avem prezentata si camera principala a iPhone 11, care urmeaza sa fie tripla, insa cu un design foarte neobisnuit pentru un telefon al companiei Apple, dar mai potrivit pentru un telefon cu sistem de operare Android.

iPhone 11. Camera tripla din noul model de telefon ar urma sa fie pozitionata in forma de triunghi intr-o enclava patrata care se va ridica deasupra carcasei telefonului, ceva ce nimeni nu va agrea, dar aceasta pare sa fie decizia pentru anul 2019. Pana in prezent n-am vazut un asemenea design pentru camera telefoanelor iPhone nici macar in concepte, insa compania Apple merge mai departe de acestea cu iPhone 11, asa ca a decis sa faca o schimbare chiar radicala.

iPhone 11 va avea un design foarte urat pentru camera

iphone 11 urat camera

iPhone 11. O camera tripla ar putea aduce intr-un final un senzor wide-angle pentru telefoanele iPhone, astfel incat sa putem face si noi poze in care sa surprindem mai mult din ceea ce ne inconjoara. Desigur ca acest lucru nu este sigur deocamdata, iar asta pentru ca despre specificatiile iPhone 11 n-am auzit mai nimic din zvonurile aparute pana acum, insa tare bine ar fi ca Apple sa ne surprinda si cu o schimbare atat de buna, si de dorita de catre multi.

iPhone 11. Acest design foarte neobisnuit pentru camera telefoanelor Apple este confirmat din mai multe surse in momentul de fata, asa ca pare destul de sigur faptul ca asa urmeaza sa arate telefoanele. Desigur ca iPhone 11 ar putea arata in final putin mai bine decat il vedem reprezentat acum, iar compania Apple doar sa incerce sa vada ce parere au oamenii despre aspectul camerei, putand face modificari care sa o faca mai usor de apreciat.

43 COMENTARII

 1. Atunci ar trebui să il jignești pe cel care a scris articolul dacă nu este corect și dacă tot vrei sa jignești pe cineva. Comentariul lui @Vasi are legătură cu ce scrie in articol, iar tu ai venit direct cu jigniri la adresa lui

 2. Nu cred ca este forma finala led-ul blitz nu cred ca este bine acolo si cred ca daca l-ar pune intre camere ar castiga si spatiu dar si eficienta la blitz
  Printre altele nu cred ca inginerii apple nu se gandesc

 3. Se pare ca Apple vrea sa ne facă sa regretam modelele vechi.Apropo,Username-ul SRB SRB nu mai e profitabil și s-a trecut la altul,și anume “Claudiu”?

 4. Cine este Adrian? Z e cel.mai informat dintre noi, păcat că filtrează informațiile.
  Tu să îți bați joc de mine? ????

 5. Vorbim când vrem noi, nu în septembrie sau când vrei tu, comunist mic ce ești. ?
  Eu comentam un articol cu informații de pe site-ul posesorilor de iPhone, nu un concept al unui fanatic cum ai concluzionat tu din străfundul inteligenței tale artificiale…

 6. “Acest design foarte neobisnuit pentru camera telefoanelor Apple este confirmat din mai multe surse in momentul de fata, asa ca pare destul de sigur faptul ca asa urmeaza sa arate telefoanele”

 7. Ai de plm, este clar cine comentează pe aici…vorbim doar în septembrie, că așa mulți „analiști” au spus că Apple intră în faliment acum 5 ani și uite cine s-a făcut de râs.

 8. Atunci ar trebui să il jignești pe cel care a scris articolul dacă nu este corect și dacă tot vrei sa jignești pe cineva. Comentariul lui @Vasi are legătură cu ce scrie in articol, iar tu ai venit direct cu jigniri la adresa lui

 9. Asta este deja o camera copiata bai agariciule. Cine o v a copia pe viitor o va copia de la Huawei nu de la Apple. Cretinoid alert!!!!

 10. Speechless!
  Mă întreb ce părere are @disqus_HzoW0SF6KI:disqus despre camera asta, pusă asimetric așa mai într-o parte. ???
  Știu că el era foarte supărat că Samsung va pune camera frontală în S10 în mod asimetric, așa mai într-o parte, și era de părere că nu poți face poze într-o poziție firească pentru că e pusă asimetric, așa mai într-o parte ??

  Sper că acum îți place, amfetamin… https://uploads.disquscdn.com/images/fa99bfbd2a157af7160f4844981c93ff9575bc4ad98276d03c043c5183e7d743.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/2318845398e952931864a8f4cc043e705472ecab5c6db1355d382d7fdedacaff.jpg

 11. Cretinel, citește și articolul lui Z, nu doar privi pozele:
  “Acest design foarte neobisnuit pentru camera telefoanelor Apple este confirmat din mai multe surse in momentul de fata, asa ca pare destul de sigur faptul ca asa urmeaza sa arate telefoanele”

  Desenează-ti singur un creier, care oricum ar judeca măi bine decât ața pe care o ai în carcasă și care îți tine urechile să nu cadă.

  PS: jegos mă ești, lichea nu altceva…

 12. Înțeleg. Tu vorbești de o realitate paralelă, chiar dacă realitatea din septembrie o să fie alta pentru tine tot așa o să arate iPhone-ul, nu? OK. Ce să mai scrii la un astfel de comentariu decât: sănătate, Doamne ajută! :))

 13. Și Adrian e zeul tău sau? :)))

  S-a informat greșit, nu este prima oară. O să-ți arăt acest articol în septembrie ca să-mi bat joc și mai tare de tine. :)))

  Tot la Note 9 ai rămas? 5 zile și nimic la update =)) dar de la tine la ce să mă aștept…

 14. “Repet,e vorba despre poziționarea camerei de pe spate,aici nu contează unde îl pui,in stânga,in dreapta,sau pe mijloc.”

  Aici nu contează unde pui camera pentru că așa o are iPhone-ul, că dacă o avea pusă Samsung așa, să vezi ce îi porcăiai.
  Poziția camerei este o chestiune de design, și nu de funcționalitate.

  Nu cred că vor copia furunculul ăla de cameră așa cum nu au copiat cocoaşa de carcasă iPhone, încărcătorul uriaș, etc.
  Mai degrabă Apple îi va copia pe toți așa cum au făcut-o cu: eliminarea butonului home, ecrane mari, încărcare rapidă, OLED, design flat, etc

 15. Da frate,asta e camera principala,adică de pe spate! De la primul iPhone și pana la ultimul,toate camerele au fost poziționate in colț,niciodată la mijloc. Repet,e vorba despre poziționarea camerei de pe spate,aici nu contează unde îl pui,in stânga,in dreapta,sau pe mijloc. Am fost primul care a zis ca e o copie a lui Mate 20 Pro,doar ca e in colț și nu in mijloc.
  Din păcate dacă va arăta așa,va fi apoi copiat de marea majoritate a androizilor așa cum a fost și in cazul notch-ului.