iPhone 11. Atat de URAT va ARATA cu Noua Camera

iPhone 11. Noul design urat pentru telefon este determinat de noua camera tripla, care vine cu o schimbare foarte mare pentru aspectul telefonului.

iphone 11 urat

iPhone 11. Urmatorul model de smartphone este in proces de dezvoltare la compania Apple, dar saptamana trecuta am vazut o prima imagine care ne arata o parte din design-ul pe care urmeaza sa il aiba. Vorbim despre carcasa telefonului, unde avem prezentata si camera principala a iPhone 11, care urmeaza sa fie tripla, insa cu un design foarte neobisnuit pentru un telefon al companiei Apple, dar mai potrivit pentru un telefon cu sistem de operare Android.

iPhone 11. Camera tripla din noul model de telefon ar urma sa fie pozitionata in forma de triunghi intr-o enclava patrata care se va ridica deasupra carcasei telefonului, ceva ce nimeni nu va agrea, dar aceasta pare sa fie decizia pentru anul 2019. Pana in prezent n-am vazut un asemenea design pentru camera telefoanelor iPhone nici macar in concepte, insa compania Apple merge mai departe de acestea cu iPhone 11, asa ca a decis sa faca o schimbare chiar radicala.

iPhone 11 va avea un design foarte urat pentru camera

iphone 11 urat camera

iPhone 11. O camera tripla ar putea aduce intr-un final un senzor wide-angle pentru telefoanele iPhone, astfel incat sa putem face si noi poze in care sa surprindem mai mult din ceea ce ne inconjoara. Desigur ca acest lucru nu este sigur deocamdata, iar asta pentru ca despre specificatiile iPhone 11 n-am auzit mai nimic din zvonurile aparute pana acum, insa tare bine ar fi ca Apple sa ne surprinda si cu o schimbare atat de buna, si de dorita de catre multi.

iPhone 11. Acest design foarte neobisnuit pentru camera telefoanelor Apple este confirmat din mai multe surse in momentul de fata, asa ca pare destul de sigur faptul ca asa urmeaza sa arate telefoanele. Desigur ca iPhone 11 ar putea arata in final putin mai bine decat il vedem reprezentat acum, iar compania Apple doar sa incerce sa vada ce parere au oamenii despre aspectul camerei, putand face modificari care sa o faca mai usor de apreciat.