Nokia 9. Preturile Europene vor fi Surprinzator de BUNE

Nokia 9 va avea preturi surprinzator de bune in Europa, compania finlandeza HMD Global dorind sa aduca produsele la cat mai multi clienti in curand.

Nokia 9 preturi

Nokia 9 va fi lansat in Europa in prima parte a acestui an, noul model de smartphone al finlandezilor de la HMD Global fiind asteptat de catre multa lume multumita camerei care are 5 senzori de imagine integrati. Pureview urmeaza sa fie denumirea de marketing folosita pentru noua camera a Nokia 9, iar asta ne aduce aminte de modelele lansate in trecut de catre finlandezi, preturile urmand a fi destul de apropiate de ceea ce s-a vandut la acea vreme.

Nokia 9 ar urma sa fie vandut in Europa la preturi care vor varia intre 750 si 799 de euro, surprinzator de mici pentru telefoane care urmeaza sa aiba chip-uri Qualcomm Snapdragon 845, si o camera atat de avansata. Lansarea telefoanelor din seria Nokia 9 este anuntata pentru a avea loc pe data de 25 ianuarie, in urma unei prezentari care ar fi trebuit sa aiba loc pe 14 ianuarie, dar care nu a fost anuntata inca, deci e improbabil sa aiba loc in respectiva zi.

Nokia 9. Preturile Europene vor fi Surprinzator de BUNE

Nokia 9. E posibil ca pretul mic sa fie dat de faptul ca folosirea unui chip Qualcomm Snapdragon 845, vechi de 1 an de zile, ca unei memorii RAM DDR 3, si a altor componente vechi utilizate de HMD Global. Este deasemenea posibil ca si alte componente din Nokia 9 sa nu fie chiar de ultima generatie, iar asa s-ar ajunge la un pret cu mult mai mic decat cel pe care concurenta companiei il cere pentru alte smartphone-uri asteptate cu la fel de mare interes pe piata.

Nokia 9. Preturile practicate de catre HMD Global sunt foarte agresive, iar asta pentru ca daca alte companii ar fi vandut telefoane cu asemenea noutati, ar fi cerut mult mai multi bani pentru produsele lor. In cazul Nokia 9 lucrurile nu stau asa, iar asta pentru ca HMD Global pregateste deasemenea pentru lansare si un Nokia 11, care are specificatii de ultima generatie, si cel mai probabil va fi vandut deasemenea la un pret mult mai mare cand va ajunge in magazine.

Nokia 9. Asteptat de peste 1 an de zile, telefonul ar putea fi lansat chiar mai tarziu de luna ianuarie, iar asta pentru ca pana acum n-au aparut date concrete cu privire la prezentarea sa.