iPhone 8 – XS Max au PRETURILE REDUSE OFICIAL de Apple

iPhone 8, 8 Plus, XR, XS and XS Max au preturile reduse de catre compania Apple in urma vanzarilor slabe, iata cu cat au fost modificate acestea.

iphone reducere pret apple

iPhone 8, 8 Plus, XR, XS si XS Max au preturile reduse in mod oficial de catre compania Apple incepand de astazi, americanii luand o prima masura pentru a incerca sa-si mai creasca vanzarile in aceasta perioada. Vorbim despre o masura pe care compania Apple a luat-o deocamdata doar in China, tara in care vanzarile au scazut dramatic in ultimele luni, insa daca se aplica o asemenea modificare acolo, e posibil sa o vedem aplicata inclusiv in alte piete.

iPhone 8, 8 Plus, XR, XS si XS Max au preturile reduse cu cativa zeci de dolari in China, majoritatea cu aproximativ 60$, iPhone XR fiind singurul care beneficiaza de o reducere de pret de 66$, sau undeva sub 10% din valoarea sa. Reducerile sunt aplicate de catre compania Apple la preturile cu care vinde telefoanele iPhone catre partenerii sai locali, deci in magazine ele ar trebui sa se resimta in zilele urmatoare, dar nu se stie ce se va intampla cu vanzarile.

iPhone 8 – XS Max au PRETURILE REDUSE OFICIAL de Apple

Pentru Apple, masura este una fara precedent, deoarece pana acum nu a aplicat vreodata reduceri la atat de scurt timp dupa lansarea unor noi modele importante ale iPhone, dar stiam deja ca vanzarile sunt foarte slabe. Preturile telefoanelor sale erau foarte mari in China inainte aceastei reduceri, iPhone XR costand peste 900 de dolari, enorm pentru ceea ce ofera telefonul, dar reducerea nu va rezolva problema pe care o au americanii acum cu vanzarile telefoanelor.

Today (January 9th) evening, our reporter was informed that on the evening of January 8, Huaqiang North channel dealers received US price adjustment information, iPhone XR, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X and iPhone XS And other products such as iPhone XS Max began to cut prices. Among them, Huaqiang North’s iPhone in the Yuanwang Digital City Wholesale Market has experienced a full-scale decline in all levels. Last year, Apple released the new iPhone XR with the largest price cut, and the channel price dropped by 450 yuan. The current price is 5250 yuan.

Pentru a avea succes in China, compania Apple trebuie sa isi reduca si mai mult preturile telefoanelor iPhone, la valori care sa fie sub cele de 800 de dolari pentru iPhone XR, altfel situatia nu se va schimba in bine. Dupa un an in care iPhone X a avut succes foarte mare in ciuda pretului exagerat, 2018 si 2019 ne-a aratat ca nici macar Apple nu e imuna in fata boicotului clientilor care refuza sa plateasca preturi stupid de mari pentru telefoane care nu merita banii respectivi.