iPhone XR. Iata CAT de POPULAR este Telefonul

iPhone XR. Popularitatea acestui model in randul telefoanelor Apple este surprinzatoare, el reusind sa urce rapid in top, insa la nivel global lucrurile stau rau.

iPhone XR popular

iPhone XR. Vanzarile nu sunt foarte grozave pentru telefonul celor de la Apple, insa chiar si asa, el inregistreaza succes la fel de mare precum intreaga serie iPhone XS, si a reusit sa intreaca telefonul cu ecran de 5.8 inch in rata de utilizare. Conform celor de la Mixpanel, iPhone XR are o rata de adoptie mai mare decat cea a iPhone XS, insa inferioara celei a iPhone XS Max, dar asta doar deocamdata, deoarece lucrurile se vor schimba.

iPhone XR. Conform datelor inregistrate, acest model de telefon are o rata de adoptie de 3.02% din intreagul numar de modele de telefoane iPhone active la nivel global, cu putin sub iPhone XS Max, care are 3.65%. iPhone XR este totusi cu putin peste iPhone XS, care are 2.89%, toate cele trei modele de telefoane fiind cu mult in urma modelelor lansate anul trecut, dar acest lucru este destul de normal, avand in vedere diferenta intre timpii de lansare.

iPhone XR este mai popular decat XS, insa ramane sub XS Max

iPhone XR popular telefon

iPhone XR. Ratele de adoptie sunt cel mai probabil mai mici decat ceea ce s-a inregistrat in cursul anului trecut pentru telefoanele celor de la Apple, iar asta e recunoscut si de catre americani inca din 2 ianuarie. Chiar si asa, e interesant de vazut cum iPhone XR a avut parte de o crestere mai accelerata a ratei de adoptie in comparatie cu iPhone XS si iPhone XS Max, ceea ce confirma spusele Apple, ca modelul e cel mai bine vandut dintre toate cele noi.

iPhone XR. Desi asteptarile au fost foarte mari cu privire la acest model de smartphone, din pacate pentru Apple, vanzarile totale nu sunt chiar atat de bune in comparatie cu ceea ce s-a inregistrat cu modelele anterioare. Acestea fiind spuse, apple va continua sa promoveze iPhone XR pentru a-si creste vanzarile in perioada urmatoare, iar asta-i arata disperarea, insa abia prin martie vom afla sigur cat de serioase sunt problemele pentru americani.

4 COMENTARII

  1. XR am si eu de 2-3 zile, sunt multumit. Haterii sa se abtina de la comentarii absurde si deplasate… nu are rost… mai bine va verificati femeile… “sa nu si-l bage pe furis in ascunzis!” 🙂