DIGI | RCS & RDS. NOILE PRETURI la TV, Mobil, si Internet

DIGI | RCS & RDS. Noile preturi pentru abonamentele de TV, mobil si internet au fost anuntate astazi de catre operatorul telecom pentru toti clientii din Romania.

DIGI RCS & RDS preturi

DIGI | RCS & RDS. Astazi operatorul de telecomunicatii din Romania a anuntat schimbari de preturi pentru serviciile de televiziune, telefonie mobila si fixa, internet mobil si fix, ele aplicandu-se din acest moment pentru abonamentele noi, din martie pentru cele existente. DIGI | RCS & RDS sustine ca toate modificarile de tarife pe care le vedeti mai jos vor fi reflectate inclusiv in facturile clientilor, astfel ca oricine e nemultumit, poate renunta la servicii in termen de 30 de zile.

DIGI | RCS & RDS. Ajustarea tarifelor pentru servicii, asa cum este numita de catre companie, nu este neaparat facuta din cauza noii taxe pe cifra de afaceri, care oricum s-ar putea sa nu se aplice pentru companii. In ciuda acestui lucru, noua oferta pentru televiziune, telefonie mobila, telefonie fixa, internet mobil, sau internet fix, va fi impusa de azi, 10 ianuarie, pentru contractele noi ale DIGI | RCS & RDS, si din 1 martie 2019 pentru restul abonamentelor.

DIGI | RCS & RDS modifica preturile la televiziune, telefonie mobila si fixa, sau internet fix si mobil

DIGI RCS & RDS preturi tv telefon internet 1 martie 2019 urban

 

DIGI | RCS & RDS. Ca parte a noii oferte, diferentele par sa fie mai mici pentru serviciile de internet fix, Fiberlink, daca nu ma insel, cele trei tipuri de abonamente avand diferente de pret de doar 5 LEI intre ele. Acum a devenit mai usoara alegerea abonamentului de 1000 Mbps la DIGI RCS & RDS, in timp ce restul abonamentelor par sa aiba diferente mici, sau inexistente, de preturi intre ceea ce percepea operatorul telecom pana in acest moment.

DIGI RCS & RDS preturi tv telefon internet 1 martie 2019 rural

DIGI | RCS & RDS. Nu stiu cata lume se astepta sa vada o asemenea modificare de preturi pentru telefonie, internet, sau televiziune chiar la inceput de an 2019, insa e posibil sa fie un preambul pentru schimbari mai mari pe piata. Daca DIGI | RCS & RDS a decis sa faca aceste schimbari chiar in prima parte a lunii ianuarie a anului 2019, e posibil ca de la Orange, Telekom, sau Vodafone sa vedem schimbari similare de preturi in viitorul foarte apropiat.

DIGI | RCS & RDS. Schimbarile ar putea fi totusi fara rost daca nu se va aplica taxa pe cifra de afaceri impusa de catre Guvernul Romaniei pe final de an 2018, insa banii suplimentari vor fi utili pentru investitii.

Articolul precedentFortnite. SURPRIZA URIASA Descoperita in Joc
Articolul următoreMAG. Noi Oferte la Laptop-uri REDUSE cu 8000 LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.