Samsung GALAXY FOLD. Prima DEZAMAGIRE si o MARE PROBLEMA

Samsung GALAXY FOLD. O prima veste proasta aduce o mare dezamagire si o mare problema pentru viitorul telefon pliabil, iata ce greseala a fost facuta.

Samsung GALAXY FOLD autonomie

Samsung GALAXY FOLD. Prima dezamagire pentru noul telefon pliabil, dar si o mare problema, au fost dezvaluite inainte ca produsul sa fie prezentat in mod oficial, si multi fani isi vor dori ca informatia sa nu fie adevarata. Mai exact, desi pana acum s-a spus ca Samsung GALAXY FOLD va avea doua baterii cu o capacitate totala de 5000 – 6200 mAh, in realitate se pare ca telefonul va avea baterii de o capacitate mult mai moderata decat atat.

Samsung GALAXY FOLD. Conform unor informatii aparute astazi, noul telefon pliabil va avea doua baterii care au o capacitate cumulata de 4400 mAh, cu mult sub ceea ce am aflat, si ceea ce ar trebui sa fie. Cei de la Samsung au integrat in fiecare dintre cele doua carcase ale Samsung GALAXY FOLD cate o baterie cu capacitate de 2200 mAh, pentru un total de 4400 mAh, cam putin pentru a sustine un ecran cu diagonala de 7.3 inch, si inca unul cu diagonala de 4.5 inch.

Samsung GALAXY FOLD va avea baterii de capacitate mult mai mica decat ti-ai dorit

Samsung GALAXY FOLD. Cu baterii de capacitate atat de mica, noul telefon pliabil va avea mai mult ca sigur probleme cu autonomia bateriei pentru ca e greu de crezut ca doua baterii de 4400 mAh pot sustine cele doua ecrane. Avem deja telefoane de la Samsung care au ecrane de peste 6 inch si baterii de 3500 – 4000 mAh care au autonomie inferioara celor concurente de pe piata, iar Samsung GALAXY FOLD urmeaza sa aiba parte de aceleasi probleme.

It was assumed that the Galaxy F has two batteries, each with 3100mAh therefore come. But according to one of our sources this is not true. As we have learned the device comes only with a total of 4400mAh, say 2200mAh in each battery.

Samsung GALAXY FOLD. Pe de alta parte, bateriile de capacitate mai mica vor asigura faptul ca telefonul nu va fi chiar atat de gros, mai ales in momentul in care este aplicat, ceva remarcat inclusiv de catre cei care l-au vazut la CES 2019. V-am spus deja ca telefonul pliabil a fost prezentat oficial in cadrul conferintelor, iar cei care au testat Samsung GALAXY FOLD spun ca telefonul e cam gros cand e plicat, dar cu baterii mai mari ar fi fost mai gros.

Samsung GALAXY FOLD. Prezentarea noului model de smartphone va avea loc in data de 20 februarie, insa lansarea ar putea avea loc cel mai devreme prin luna aprilie, sau poate chiar prin mai.