iPhone 11 e atat de URAT, incat si lui Steve Jobs i-ar fi RUSINE cu el (VIDEO)

iPhone 11 urat concept

iPhone 11 apare astazi intr-un nou concept care arata atat de urat incat si lui Steve Job si-ar fi rusine cu el, si cel mai probabil ar concedia cativa designeri pentru ca un asemenea produs sa nu fie lansat. In primul rand, vedem acea camera tripla care e ascunsa intr-un patrat urat ce iese in afara carcasei si face intregul telefon sa arate foarte stupid.

iPhone 11 este deasemenea prezentat in acest concept cu un decupaj mai mic, copiat parca de la telefoanele Huawei, difuzorul fiind deasemenea mutat deasupra decupajului. Aspectul total combina o parte din design-ul frumos al telfeoanelor iPhone lansate in trecut, cu cel al alegerilor proaste facute de catre Jony Ive pentru cele mai recente modele.

iPhone 11 are toate sansele sa fie un esec la fel de mare precum iPhone XR daca va arata atat de urat, pentru ca indiferent ce noutati va aduce aceasta noua camera tripla, design-ul urat poate tine clientii departe.

Voi ce parere aveti ?

21 COMENTARII

  1. pai nu zice nimeni ca va arata asa … unu care nu avea ce face o desenat si el sa se afle in treaba … dar si de va arata asa se va vinde de numa si il vor copia multi :)))

  2. XR are un raport calitate/preț superior XS (MAX); este cel mai recomandat telefon; este telefonul cu cele mai puține probleme raportate de utilizatori; și, nu în ultimul rând, este cel mai bine vândut iPhone din 2018.
    În baza a ce logică creață spui tu că XR este un eșec?

  3. Sincer sper sa nu arate asa cu camerele alea pe spate,decupatura pe fata e ok putin mai mica dar camerele alea sunt de kkt

  4. @Angel, asa am zis si eu ca raman la 6s plus vreo 5 ani, pana l-am scapat jos si s-a crapat ecranul. Acum am un xs max de 512 gb