Digi Mobil. Telekom, Orange, Vodafone, Cifrele UIMITOARE pentru Romania

Digi Mobil. Telekom, Orange, Vodafone au avut parte de cifre uimitoare in Romania, care ne arata cat de mari sunt problemele pentru operatorii locali.

Digi Mobil 2018

Digi Mobil. Telekom, Orange, Vodafone au avut in 2018 un nou an impresionant, iar asta pentru ca au avut loc foarte multe schimbari intre operatorii de telefonie mobila in decursul a doar 12 luni de zile. ANCOM a publicat chiar zilele trecute primele statistici privind numerele de telefonie fixa si mobila portate intre Digi Mobil si ceilalti 3 operatori de telefonie mobila, ele confirmand faptul ca vorbim despre o volatilitate foarte mare in randul clientilor companiilor.

Digi Mobil. In anul 2018 au fost portate nu mai putin de 930.522 de numere de telefonie fixa si mobila in Romania intre cei 4 operatori telecom, cifra fiind similara cu ceea ce s-a intamplat in anii anteriori. Desigur ca 930.522 a atras majoritatea acestor portari, mai bine de o treime dintre toate, depasindu-si fara drept de apel concurenta in anul 2018, tot asa cum a facut si in anii anteriori, acesta fiind principalul sistem prin care a atras clienti noi in cadrul retelei proprii.

Digi Mobil, Telekom, Orange, Vodafone au impartit aproape 1 milion de clienti nemultumiti

Digi Mobil 2018 portari

Digi Mobil. Daca vi se pare ca aceasta cifra de portari inregistrata in cursul anului 2018 pentru operatorul detinut de catre RCS & RDS, sau Orange, Vodafone, si Telekom, atunci probabil ca nu stiti cam cum se intampla lucrurile in tara noastra. Majoritatea oamenilor cauta servicii cat mai ieftine, si le gasesc la Digi Mobil, iar cei care cauta si ceva calitate, se plimba intre Orange, sau Vodafone, cautand sa primeasca beneficii mai bune pentru banii platiti in fiecare luna.

Digi Mobil. In 2019 ma astept ca operatorul celor de la RCS & RDS sa-si domine din nou concurenta in ceea ce priveste portarile, iar asta pentru ca restul nu prea au cum sa ii faca vreo concurenta, cel putin pe telefonia mobila. Telekom incearca sa devina mai agresiva cu oferta 5 – 5 – 5, insa mai are mult pana sa poata convinge clientii Digi Mobil sa treaca in reteaua sa, chiar daca serviciile oferite sunt superioare, preturile pentru multe dintre ele sunt mai mari.

Digi Mobil. 2018 a fost un nou an castigat de catre aceasta companie, insa 2019 si 2020 ar putea aduce mari schimbari pe fondul lansarii retelelor 5G de telefonie mobila, sau a altor servicii noi.