Huawei. ANCHETA PENALA pentru acuzatii de FURT

Huawei. O noua ancheta penala pornita impotriva companiei chinezesti ii aduce acuzatii de furt, procurori federal luand in calcul inclusiv punerea sub acuzare.

huawei ancheta

Huawei. Compania chinezeasca trece iar prin probleme foarte mari, dupa ce au aparut noi acuzatii de furt care o vizeaza, americanii incercand sa descopere daca exista vreun adevar in spatele lor. Procurorii federali din SUA au deschis o ancheta penala impotriva celor de la Huawei pentru a descoperi daca a furat proprietate intelectuala de la compania T-Mobile, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din SUA, detinut de catre cei de la Deutsche Telekom.

Huawei. Deocamdata procurorii federali doar ancheteaza situatia, fara a formula vreo acuzatie impotriva chinezilor, insa este de asteptat ca acuzatii oficiale sa fie facute de catre ei in perioada urmatoare. T-Mobile a actionat deja Huawei in judecata, si a castigat un proces in cadrul caruia un juriu a ajuns la concluzia ca, intr-adevar, compania chinezeasca a folosit in mod nelegal tehnologiile din spatele unui robot pentru testarea smartphone-urilor, care avea denumirea “Tappy”.

Huawei este anchetata penal pentru furt intelectual de catre procurori

Huawei. Avand in vedere ca un juriu a ajuns la concluzia ca au fost furate tehnologii de catre chinezi, e foarte posibil ca procurorii federali sa ajunga la o decizie similara in urma anchetei penale pe care o desfasoara. Daca procurorii vor considera ca este necesar sa puna sub acuzare compania Huawei, atunci ramane de vazut si daca vor exista membri din cadrul echipei de conducere, sau ingineri, care vor fi trasi la raspundere pentru incalcarea legislatiei americane.

Federal prosecutors are pursuing a criminal investigation into the Chinese telecommunications company Huawei for reportedly stealing trade secrets and misappropriating technology from its US partners. … this investigation is in its final stages and arose out of several civil lawsuits targeting Huawei. An indictment could come soon.

Huawei. Aceasta ancheta penala deschisa impotriva companiei vine la doar doua saptamani dupa ce un fost director al sau a fost arestat pentru acuzatia ca ar fi colaborat cu un agent al serviciilor secrete din Polonia pentru a vinde secrete de stat catre China. Huawei are probleme foarte mari in momentul de fata, si se pare ca ele doar cresc cu fiecare saptamana care trece, insa ancheta penala din SUA este una dintre cele mai importante de pana acum.

1 COMENTARIU