Digi Mobil. Anunt IMPORTANT facut de Operator

Digi Mobil. Un anunt foarte important a fost facut de catre operatorul de telefonie mobila detinut de catre RCS & RDS, iata ce trebuie sa stii acum.

Digi Mobil portabilitate

Digi Mobil. Astazi operatorul de telefonie mobila detinut de catre RCS & RDS a facut un anunt foarte important cu privire la Romania si clientii pe care-i are in momentul de fata in retea. Mai exact, cei de la Digi Mobil au anuntat ca de 10 ani sunt lideri in ceea ce priveste portabilitatea in Romania, adica au atras cei mai multi clienti prin portare, in comparatie cu restul operatorilor telecom din tara, realizarea fiind una cu totul impresionanta pentru companie.

Digi Mobil. Conform datelor furnizate de catre ANCOM, despre car ev-am si vorbit zilele trecute, in Romania au fost portate in 2018 peste 930.000 de numere de telefonie mobila si fixa, iar dintre acestea, peste 300.000 au ajuns la acest operator. Digi Mobil a reusit in cei 10 ani de portabilitate sa atraga nu mai putin de 1.681.000 de clienti in propria retea, din totalul de 5.4 milioane de numere portate, deci undeva pe la aproape o treime din numarul total de portari.

Digi Mobil a fost lider la portari in ultimii 10 ani in Romania

Digi Mobil. Cifra totala de portari inregistrata pentru operatorul de telefonie mobila reprezinta undeva pe la aproape jumatate din numarul total de clienti care sunt activi in momentul de fata in cadrul retleei de telefonie mobila. Asta spune destul de clar cam cat de multi oameni au fost atrasi de ofertele bune pe care Digi Mobil le-a creat pentru clientii din tara, iar Orange, Vodafone, si Telekom au avut pierderi destul de mari de pe urma politicii de preturi a celor de la RCS & RDS.

Peste 300.000 de numere de telefon au fost portate în rețelele Digi Tel și Digi Mobil, în 2018, potrivit statisticilor publicate de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). Astfel, după mai bine de 10 ani de la lansarea serviciului de portare a numerelor între rețele, Digi | RCS & RDS a atras peste 1.681.000 numere din totalul de aproape 5,4 milioane de numere portate în total, în această perioadă.

Digi Mobil. Operatorul a contribuit la o schimbare profunda pentru piata telefoniei mobile din Romania, reusind prin ofertele sale sa oblige concurenta sa ofere preturi mai mici pentru propriile servicii, desi de o calitate superioara. Digi Mobil a reusit in ultimii ani sa le aduca romanilor servicii tot mai bune, la preturi foarte mici, iar desi ramane cu mult in urma concurentei in materie de calitate pentru serviciile mobile, a reusit totusi sa forteze o schimbare in bine a pietei telecom.