Stocurile iPhone cresc in Magazin in urma Vanzarilor Slabe

stoc iphone vanzari

Stocurile de telefoane iPhone la operatorii de telefonie mobila si magazinele partenere ale Apple continua sa creasca din cauza vanzarilor slabe inregistrate de catre produsele americanilor. Un studiu realizat in America de Nord si Europa de Vest la diversi parteneri ai Apple arata faptul ca fanii iPhone nu se grabesc sa cumpere cele mai noi modele din magazine.

Studiul a fost realizat in perioada noiembrie – decembrie 2018, adica exact atunci cand lumea cumpara mult pentru Black Friday si Craciun, doar ca iPhone nu era in atentia lor. Unii dintre partenerii celor de la Apple sustin ca vanzarile au scazut dramatic in aceasta perioada, iar stocurile de telefoane nevandute au crescut substantial, si asta va continua.

iPhone XR este pus in fata acestor probleme, telefonul avand vanzari slabe chiar din momentul in care a fost lansat de catre compania Apple, desi e cel mai bine vandut dintre toate. Nici macar promotiile oferite in perioada sarbatorilor de iarna de catre operatori n-au convins oamenii sa cumpere noile modele ale iPhone, ele avand cele mai slabe vanzari de la iPhone 6S incoace.

Inventories for both XS models in addition to the XR have increased significantly month to month, to over four days, which indicates this could be one of the most disappointing phone cycles since the (iPhone) 6S. Carriers offered limited promotions for the handsets over the holiday shopping season.

Situatia in sine este foarte serioasa, compania Apple parand sa si fost complet depasita de faptul ca telefoanele sale chiar nu sunt cautate de catre clienti in momentul de fata. In ciuda tuturor acestor probleme, partea si mai proasta e ca Apple nu pare sa pregateasca schimbari suficient de mari pentru modelele care vor fi lansate in 2019, deci problemele vor continua.