iPhone 11 – NOI IMAGINI cu ALT Design foarte CIUDAT

iPhone 11 apare astazi in noi imagini care ne arata un alt design foarte ciudat pentru camera tripla a telefonului, iata ce testeaza compania Apple.

iPhone 11 design ciudat

iPhone 11 este in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, iar astazi avem ocazia de a vedea si noi imagini cu un alt prototip care se afla in stadiul de verificare in momentul de fata. Dupa primele imagini ciudate cu iPhone 11 si a sa camera tripla pozitionata foarte dubios in carcasa, astazi vedem un alt iPhone 11 al carui design pare a fi desenat de catre un copil de clasa intai, nu de catre unul platit cu sute de mii de dolari pe an de catre Apple.

iPhone 11 are in aceste imagini o camera tripla pozitionata central in partea superioara a carcasei, insa nu vertical, asa cum se intampla in actualele modele, ci orizontal, intr-o forma complet neobisnuita. Decupajul ecranului este mai mic decat in modelele vandute acum de catre Apple, ceea ce este o veste buna, insa acea camera din iPhone 11 arata mult prea dubios pentru a putea fi privita ca o schimbare cat de cat decenta.

iPhone 11 are un alt design foarte ciudat prezentat in imagini

iPhone 11 design ciudat camera tripla

iPhone 11 este ceea ce cred ca este in imagini cei care ni le furnizeaza, sau cel putin unul dintre prototipurile testate de catre compania Apple, iar asta pentru e un alt design fata de cel de saptamanile trecute. Imaginile aceste reprezinta concepte realizate in baza unor schite ale prototipului pentru iPhone 11 care ar fi testat acum de catre Apple, ele fiind preluate din fabricile celor care produc aceste modele de telefoane pentru cei din Cupertino.

iPhone 11 design ciudat camera

iPhone 11 are nevoie de noutati majore pentru a avea succes, insa o asemenea schimbare de design va atrage, cel mai probabil, doar chinezii, pentru ca restul lumii o considera a fi extrem de urata. Apple testeaza in mod obisnuit diverse design-uri pentru telefoanele pe care le pune in vanzare, insa ceea ce vedem acum pentru iPhone 11 ne arata ca americanii incearca multe idei pentru a vedea care dintre ele ar putea avea succes, si ofera cate ceva publicului pentru a analiza reactiile.