Huawei P30 Pro. LANSARE cu PROBLEME foarte MARI

Huawei P30 Pro. Lansarea pregatita de catre compania Huawei va fi una cu probleme foarte mari, noul telefon avand de infruntat rezistenta clientilor.

Huawei P30 Pro probleme

Huawei P30 Pro. Unul dintre cele mai asteptate modele de telefoane mobile este in momentul de fata pregatit pentru a fi pus in distributie la nivel global in aceasta primavara, dar lansarea va avea loc cu probleme foarte mari. In momentul de fata compania Huawei trece prin dificultati majore in cam toate pietele in care activeaza, iar asta din cauza faptului ca securitatea produselor sale e pusa sub semnul intrebarii, iar Huawei P30 Pro nu va fi trecut cu vederea.

Huawei P30 Pro. In ciuda faptului ca noul model de smartphone va aduce noutati importante pentru toti clientii, lansarea va fi una care va pune in dificultate capacitatea celor de la Huawei de a isi promova in mod corect produsele. Chiar daca Huawei P30 Pro va avea un chip Kirin imbunatatit, incare ar trebui sa ofere un nivel de siguranta similar cu cel pe care-l au produsele companiei Apple, realitatea este ca multa lume isi va pune intrebari reale in legatura cu sigranta datelor.

Huawei P30 Pro va avea parte de o lansare cu probleme mari

Huawei P30 Pro. Telefonul in sine va fi unul impresionant, cu un ecran cu diagonala de peste 6 inch, nu mai putin de 10/12 GB RAM anuntati pentru implementare, si noi chip-uri NAND ultra-rapide. Mai impresionanta decat toate aceste specificatii va fi camera din Huawei P30 Pro, aceasta urmand a avea nu mai putin de 4 senzori de imagine, ceva ce nu am mai vazut pana in prezent intr-un smartphone premium, anul trecut chinezii implmentand o camera tripla.

Huawei P30 Pro. Nici pretul noului model de smartphone nu va fi chiar atat de mare, estimarile actuale fiind ca el nu va costa mai mult decat seria de anul trecut, adica de pana la 1000 de euro in Europa. Desigur ca implementarea acestei camere cu patru senzori de imagine ar putea fi un motiv in baza caruia Huawei P30 Pro va avea un pret mai mare decat se asteapta multa lume, insa sigur nu vorbim despre unul care il va depasi pe cel al iPhone XS.

Huawei P30 Pro. Prezentarea noilor modele de telefoane ale companiei Huawei ar urma sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2019, insa lansarea ar trebui sa aiba loc undeva in cursul lunii martie.

4 COMENTARII

  1. Toate link-urile in care se promovează Vodafone nu merg! Acelea scris cu rosu “in aceasta pagina”. In schimb la articolele despre eMAG sau Orange sau oricare altul nici vorba de așa ceva. Sunt curios dacă cei de la Vodafone știu de asta,ca au plătit reclama pe aceasta pagina degeaba in lipsa unui link care te redirecționează la pagina lor cu reducerile despre care e vorba in articol