Windows 10. Noua PROBLEMA PENIBILA si Enervanta

Windows 10. O noua problema penibila enerveaza utilizatorii din lumea intreaga, compania Microsoft reusind sa se faca iar de ras la nivel international.

Windows 10 KB4023057

Windows 10. O noua problema penibila afecteaza sistemul de operare al companiei Microsoft, dar asta n-ar trebui sa mai mire pe cineva, mai ales ca anul 2018 s-a terminat cu probleme similare. Mai exact, patch-ul KB4023057 lansat de catre cei de la Microsoft cu doar cateva zile in urma, a fost retras pentru ca genera probleme foarte mari de functionare pentru clienti, insa a fost relansat acum, si desigur ca nu se mai instaleaza automat in calculatoare dupa descarcare.

Windows 10. Retragerea a fost facuta deoarece patch-ul genera probleme extrem de mari pentru utilizatori, blocandu-le chiar calculatoarele, insa ele au fost rezolvate, doar ca versiunea fara probleme nu mai poate fi instalata. Error 0x80070643 este mesajul pe care il vad utilizatorii care incearca sa instaleze aceasta actualizare pentru Windows 10 in propriile calculatoare, si desigur ca Microsoft inca nu are o solutie pentru aceasta noua situatie penibila in care se afla.

Windows 10 are o noua problema penibila cu un patch

Windows 10. De ce apare o asemenea problema pentru utilizatorii care folosesc sistemul de operare nu stie nimeni deocamdata, insa patch-ul a mai fost lansat de cateva ori pana in prezent de catre cei de la Microsoft. E posibil ca toate aceste lansari intercalate sa fi dat peste cap Windows 10 si astfel utilizatorii intampina aceste probleme in loc sa se poata bucura de actualizare si de rezolvarile problemelor intampinate, asa cum ar fi fost normal de la bun inceput.

Windows Update just tried (and failed) to install a “KB4023057” update just now. I’m wondering, what on earth does it do? I can’t seem to find a post on the official Microsoft website about it, and any news articles I find of it (from MONTHS ago) talk about it messing with files in the user directory and network settings. So, what is update KB4023057?

Windows 10. UNii dintre utilizatori au reusit sa rezolve problema prin dezinsalarea actualizarii anterioare pentru ca versiunea mai recenta sa le fie afisata pentru instalare automata, insa nu toata lumea reuseste sa se foloseasca de aceasta solutie. Windows 10 merge dintr-o problema penibila in alta, compania Microsoft nereusind sa aiba o constanta in ceea ce priveste oferirea unei experiente normale de folosite a sistemului de operare, sau de instalare a actualziarilor.