Windows 10. Microsoft ANUNTA Schimbarea MULT Asteptata

Windows 10. O schimbare asteptata de catre foarte multi utilizatori ai companiei Microsoft a fost confirmata astazi oficial, iata ce ni se pregateste.

Windows 10 cautare

Windows 10. O schimbare asteptata de catre foarte multi dintre utilizatorii Microsoft a fost confirmata oficial de catre compania americana pentru toti clientii, ea urmand a fi oferita mai mult ca sigur ca parte a April 2019 Update. Mai exact, Windows 10 urmeaza sa separe Cortana si sistemul nativ de cautare al sistemului de operare, astfel ca utilizatorii vor putea folosi fiecare componenta doar in functie de nevoile pe care le au, fara a fi obligati sa le foloseasca in tandem.

Windows 10. Schimbarea facuta de catre compania Microsoft se aplica doar pentru taskbar-ul sistemului de operare, astfel ca deocamdata in rest nu va fi vizibil ceva similar, cel putin nu deocamdata. Separarea se face prin afisarea unor rezultate clasice de cautare pentru comenzile scrise, iar in cazul cautarilor vocale, Cortana va fi sistemul care va afisa rezultate in Windows 10 pentru cei care sunt interesati sa caute rapid informatii importante de care au nevoie.

Windows 10 separa Cortana de procesul de cautare in calculatoare

Windows 10 cautare cortana

Windows 10. Eliminand Cortana din procesul de efectuare a cautarilor initiate de catre utilizatori, cei de la Microsoft au libertatea de a imbunatati experienta de a cauta fisiere in calculatoare, ceva ce acum nu e chiar atat de grozav. Cortana va ramane in continuare o optiune pentru a efectua cautari, insa doar in cazul cautarilor vocale rulate pentru Windows 10, asa ca utilizatorii vor avea in sfarsit oportunitatea de a alege cum vor sa foloseasca sistemele de cautare din calculatoare.

This will enable each experience to innovate independently to best serve their target audiences and use cases. This change is one of several we’ve made throughout this release to improve your experience in this space, including updating the search landing page design, enhancing your search results, and integrating Microsoft To-Do with Cortana.

Windows 10. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata aceasta schimbare substantiala pe care Microsoft o va implementa pentru April 2019 Update, taskbar-ul urmand a afisa optiuni de control separate pentru fiecare tip de cautare. Ideea celor de la Microsoft pentru aceasta schimbare dedicata Windows 10 este foarte buna, si lumea astepta de ceva vreme eliminarea Cortana din procesul de cautare prin calculatoare, iar acum totul va fi oferit in mod oficial pentru utilizatori.