Fortnite. ANUNTUL care AFECTEAZA TOTI Jucatorii

Fortnite. Un anunt foarte important, care afecteaza toti jucatorii, a fost facut de catre compania Epic Games astazi, iata ce schimbare uriasa e oferita.

Fortnite actualizari

Fortnite. Un anunt extrem de important a fost facut astazi de catre Epic Games, si el afecteaza toti jucatorii care sunt activi in cadrul celui mai popular joc online al momentului la nivel global. Mai exact, compania Epic Games a anuntat ca intentioneaza sa nu mai lanseze actualizari pentru jocurile sale cu mai putin de o saptamana inainte de turneele importante, totul intr-o tentativa de a-i ajuta pe jucatorii profesionisti sa fie mai competitivi in jocul online.

Fortnite. Se pare ca unii dintre jucatorii profesionisti din cadrul jocului s-au plans ca aceste actualizari lansate cu putin timp inaintea unui turneu important le afectau performantele si competitivitatea. Epic Games a inteleg plangerea lor, asa ca acum va lasa totul neschimbat cu minim o saptamana dupa o actualizare importanta, astfel incat juctorii din Fortnite sa se poata obisnui cu schimbarile impuse, si sa poata fi la fel de competitiv precum erau inainte de eveniment.

Fortnite schimba regulile actualizarilor de dragul jucatorilor profesionisti

Fortnite. Noua strategie a celor de la Epic Games va deveni activa incepand cu data de 26 ianuarie, cand va fi lansat Summer Smash, in tandem cu Australian Open, acesta urmand a fi oferit prin modul de joc Battle Royale. Epic Games spune ca jocul va fi actualizat saptamanal incontinuare, in ciuda acestei schimbari anuntate pentru modul in care vor fi oferite aceste actualizari, asa ca Fortnite nu va ramane fara noutati constante, pentru ca nimeni nu vrea de fapt asta.

We value the ability of players to adapt to the game changing over time. We also believe these changes keep Fortnite fresh for everyone including players, competitors and spectators. However, we want to provide reasonable time for you to adjust strategies following large gameplay impacting changes, for example prior to official Fortnite competitions. This time window could range from a few days to a week of a release. This begins with the upcoming Australian Open, which will use the core Battle Royale modes during the competition, and something we will continue to take into account throughout 2019.

Fortnite. Epic Games a ascultat de multe ori de jucatorii care ii populeaza lumea virtuala de mai bine de un an de zile, si genereaza miliarde de dolari anual in incasari, asa ca situatia nu e chiar atat de neobisnuita. Pentru jucatorii obisnuiti aceasta schimbare nu va avea un impact foarte mare, deoarece probabil majoritatea nu erau chiar atat de interesati sa nu vada schimbari dese in Fortnite, si nu erau prea suparati cand unele dintre ele erau impuse chiar inaintea unor turnee importante.