Samsung GALAXY S10. Doua SURPRIZE CONTROVERSATE

Samsung GALAXY S10. Doua surprize foarte proaste sunt anuntate pentru fanii din lumea intreaga, iata vestile care vor ridica foarte multe spranceni in curand.

Samsung GALAXY S10 surprize

Samsung GALAXY S10. Doua surprize controversate pentru telefoanele coreenilor au fost anuntate zilele trecute, si vorbim despre o veste buna, si o veste foarte rea pentru fanii care asteapta aceste modele de telefoane. Mai exact, in primul rand aflam ca versiunea standard a Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba o camera tripla, la fel ca versiunea Plus a telefoanelor, carcasele facute pana acum de catre diversi producatori confirmand acest lucru pentru fani.

Samsung GALAXY S10. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata carcasele pentru telefoane care vin de la producatori ce pana acum au produs in avans, si in mod corect, carcase pentru alte modele de telefoane ale Samsung. Ambele telefoane au spatiu la fel de mare taiat in carcasa pentru camerele triple, astfel ca ambele modele ale Samsung GALAXY S10 vor avea camere de ultima generatie, insa versiunea X ar putea veni cu o camera quad, dar asta nu e 100% sigur.

Samsung GALAXY S10 are camera duala in ambele modele, dar performante proaste

Samsung GALAXY S10. O veste foarte proasta vine pe partea de performante, deoarece se pare ca telefoanele nu vor avea nici DDR5, si nici UFS 3.0 integrate de catre coreeni, ceea ce este foarte dezamagitor. In baza acestor informatii, puteti vedea ca Samsung GALAXY S10 nu va avea performante la fel de bune precum alte telfeoane cu chip-uri Qualcomm Snapdragon 855, desi acestea vor fi folosite si de coreeni, insa chip-urile Exynos 9820 sunt mai slabe, deci performante tuturor vor fi limitate.

Samsung GALAXY S10. De fiecare data pana acum Samsung a limitat performantele telefoanelor cu chip Qualcomm la fele ale telefoanelor cu chip Exynos, si acelasi lucru se va intampla de aceasta data. Asta inseamna ca telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 vor avea performante inferioare celor ale seriei iPhone XS, ceea ce este o foarte mare dezamagire, dar probabil ca unii fani se asteptau si la o asemenea posibilitate pentru telefoane.

Samsung GALAXY S10. Dupa cum probabil stiti deja, toate telefoanele din serie vor fi prezentate in cadrul unei conferinte care va avea loc in data de 20 februarie, lansarea urmand a avea loc in martie.