Samsung GALAXY S10. UNITATE REALA in PRIMA IMAGINE

Samsung GALAXY S10. O unitate reala apare intr-o prima imagine astazi, compania coreeana avand unul dintre noile telefoane dezvaluite in versiunea sa finala.

Samsung GALAXY S10 real imagine

Samsung GALAXY S10. O prima imagine cu o presupusa unitate reala ne arata ceea ce ar urma sa fie lansat de catre compania Samsung in aproximativ o luna de zile pentru fanii din lumea intreaga. Imaginea de mai jos prezinta un presupus prototip al versiunii Plus din seria de telefoane Samsung GALAXY S10, poza fiind aparent facuta in metroul din Coreea de Sud cu telefonul tinut in mana de un aparent angajat al unui partener al Samsung, sau chiar al companiei.

Samsung GALAXY S10. Imaginea arata exact telefonul pe care l-am vazut in atat de multe imagini pana in prezent, decupajul din partea dreapta a ecranului ascunzand acea camera duala pregatita pentru produs. Practic, telefonul pe care-l vedem in aceasta imagina este exact ceea ce ar trebui sa lanseze compania pentru fanii care asteapta Samsung GALAXY S10, iar dispozitivul in sine arata foarte impresionant multumita ecranului care nu are decat margini foarte subtiri.

Samsung GALAXY S10 apare intr-o prima imagine care ne arata prototip real

Samsung GALAXY S10 real imagine prototip

Samsung GALAXY S10. Aparitia acestei imagini nu ar trebui sa surprinda, deoarece inaintea lansarii majoritatii modelelor de telefoane ale coreenilor apar poze de acest gen cu unitati reale. In Coreea de Sud sunt testate initial aceste prototipuri, iar din metroul de acolo am vazut in avans multe telefoane ale celor de la Samsung, acum venind randul Samsung GALAXY S10 sa fie prezentat pentru lumea intreaga inainte de a fi lansat in mod oficial.

Samsung GALAXY S10. Din pacate in aceasta imagine nu vedem si cum arata carcasa noului model de telefon, dar chiar si asa, diverse zvonuri aparute pana acum au sugerat ca schimbarile mari vor veni doar pentru forma camerei. E foarte posibil sa vedem si alte imagini cu unitati reale ale Samsung GALAXY S10 din moment ce telefonul este testat in lumea reala de catre diversi angajati ai Samsung, sau ai altor companii, aceasta fiind procedura normala.

Samsung GALAXY S10. Prezentarea telefoanelor este programata pentru data de 20 februarie in San Francisco, California, insa lansarea ar trebui sa aiba loc in data de 8 martie.