iPhone. ZECI de MII de CONCEDIERI dupa Vanzarile Slabe

iPhone. Zeci de mii de angajati au fost concediat din cauza vanzarilor slabe inregistrate de catre compania Apple in ultimele luni, iata cat de mare este problema.

iphone concedieri

iPhone. Zeci de mii de concedieri au fost facute din cauza vanzarilor slabe inregistrate de catre telefoanele companiei Apple, situatia fiind una foarte delicata pentru americani, dar asta se intampla cand produsele nu sunt suficient de bune. Vorbim despre compania Foxconn, care a concediat 50.000 de angajati la principala fabrica in care asambleaza telefoane iPhone, concedierile fiind facute din octombrie si pana in prezent, cu mult mai devreme decat trebuia.

iPhone. Daca vanzarile telefoanelor ar fi fost bune, atunci angajatii din aceasta fabrica si-ar fi incheiat contractele la inceputul acestui an, insa vanzarile slabe au fortat concedierea lor mult mai devreme decat era planificat. Pentru unii dintre angajati, contractele au fost incheiate fortat de catre Foxconn cu cateva luni bune inainte de termen, iar asta pentru ca Apple n-a reusit sa creeze telefoane iPhone care sa fie suficient de populare, si sa aiba vanzari suficient de mari.

iPhone are vanzari foarte slabe, iar zeci de mii de oameni au ramas fara locuri de munca

iPhone. Conform asiaticilor, aceasta este cea mai drastica runda de reduceri facuta de catre Foxconn, inainte de vreme, in ultimul deceniu, si aici avem o noua dovada a problemei serioase pe care o are compania Apple. Foxconn nu e singura companie care a concediat multi angajati, cei de la Pegatron fiind in aceeasi situatie, insa acelasi lucru poate fi spus inclusiv despre angajatii altor parteneri, oamenii ramanand cu miile fara locurile de munca.

Around 50,000 contract workers have been let go since October at Foxconn Technology Group’s most important iPhone factory at Zhengzhou, in China’s Henan Province. Normally, the contracts of these workers would be renewed every month from August until mid- to late January.  Pegatron, Apple’s second-biggest iPhone assembler, began canceling monthly labor contracts in. Other important iPhone suppliers have let workers go much earlier than usual as they struggle with slower-than-expected demand for Apple’s iconic product. One key component supplier based in Shenzhen had asked 4,000 workers to take an extended “vacation” from October to March.

iPhone. Toti partenerii companiei Apple au fost luati prin surprindere de ceea ce se intampla acum cu telefoanele celor din Cupertino, insa runda aceasta de reduceri e ceva complet neobisnuit pentru China. Apple va trebui sa regandeasca serios modelele iPhone pregatite pentru 2019, altfel risca sa aiba probleme la fel de mari cu vanzarile, asta daca nu cumva ele se vor dovedi chiar mai mari decat si-au imaginat inclusiv cei din Cupertino.