Google Assistant. Noutate URIASA Oferita pe Telefoane

Google Assistant. O noutate uriasa a fost descoperita pentru telefoanele utilizatorilor sai, indeplinind o dorinta foarte mare a celor ce-i folosesc asistentul.

Google Assistant dark mode

Google Assistant. O schimbare uriasa a fost lansata de catre compania Google pentru telefoanele utilizatorilor din lumea intreaga, utilizatorii asteptand-o inca de acum mai bine de un an de zile, insa iata ca ajunge abia acum. Vorbim despre implementarea unui dark mode pentru Google Assistant in cadrul aplicatiei Google disponibila pentru telefoanele mobile, iar mai jos puteti vedea cum arata ceea ce vrea sa ofere compania americana pentru utilizatorii sai.

Google Assistant. Dupa cum puteti vedea in imagini, schimbarea din aplicatia Google are efect asupra cartilor cu informatii pe care utilizatorii le pot vedea atunci cand folosesc asistentul personal pentru a afla diverse informatii. Interfata nu arata chiar atat de grozav deocamdata deoarece nu este finalizata de catre cei de la Google, insa cand va fi pregatita, Google Assistant va avea in sfarsit parte de un dark mode asa cum trebuie, si asa cum isi doresc utilizatorii.

Google Assistant va avea dark mode in aplicatia Google

Google Assistant dark mode android

Google Assistant. In momentul de fata nu toata interfata pentru asistentul personal din aplicatia Google are dark mode implementat 100%, si desigur ca exista unele probleme cu tranzitiile de la o carte de informatii la alta. In ciuda acestui lucru, simpla descoperire a initiativei de a aduce acest dark mode pentru aplicatia Google si Google Assistant este o dovada clara a faptului ca exista intentia de a le oferi oamenilor exact ceea ce asteapta de la aplicatiile de acest gen.

Google Assistant dark mode android 1

Google Assistant. Aplicatia Google este doar una dintre cele detinute de catre companie in care este implementat un dark mode, schimbarea majora fiind integrata deja in altele, si fiind dezvoltata pentru mai multe. Avand in vedere ca deocamdata aplciatia Google are implementata toata aceasta schimbare majora pentru Google Assistant doar in versiunea beta a sa, si doar intr-o forma rudimentara, va mai fi nevoie de ceva timp pentru ca o versiune finala sa fie oferita.

Articolul precedentWindows 10. Microsoft cere AJUTORUL Utilizatorilor
Articolul următoreMAG iti vinde Samsung GALAXY S7 cu 1200 LEI mai IEFTIN
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.