Windows 10. Microsoft cere AJUTORUL Utilizatorilor

Windows 10. Microsoft le cere ajutorul utilizatorilor din lumea intreaga pentru a face o serie de schimbari importante pentru sistemul sau de operare.

Windows 10 gaming

Windows 10. Sistemul de operare al companiei Microsoft este plin de probleme, merge din situatie penibila in situatie penibila, iar acum americanii s-au gandit sa le ceara ajutorul clientilor pentru a face totul mai potrivit nevoilor lor. Mai exact, compania Microsoft a inceput sa le ceara utilizatorilor ajutorul pentru a face gaming-ul mai bun pe Windows 10, ceva ce arata cat de mare este interesul in Redmond pentru a oferi o experienta cat mai buna din acest punct de vedere.

Windows 10. Echipa care se ocupa de Xbox este in spatele acestui proiect al companiei Microsoft, iar in momentul de fata pe website-ul echipei sunt adunate ideile utilizatorilor menite sa faca gaming-ul mai bun pe sistemul de operare. Toate ideile care sunt inregistrate acolo de catre utilizatorii Windows 10 sunt moderate intai de catre angajatii celor de la Microsoft, insa cele mai bune vor fi mai apoi publicate pentru a fi votate in vederea implementarii in sistem.

Windows 10 are nevoie de ideile tale pentru a fi mai bun pentru gaming

Windows 10. Cei de la Microsoft accepta orice fel de idei pentru imbunatatirea experientei de gaming in cadrul sistemului de operare, astfel ca orice fel de feedback poate fi util pentru a benefica de o schimbare foarte buna. Ideea din spatele acestei schimbari uriase pentru Windows 10 este una extrem de buna, iar in urmatoarele saptamani procesul de adunare a ideilor va continua, cel putin pana cand suficient de multe idei bune vor fi oferite de catre utilizatori.

Windows 10. Dupa ce se vor aduna ideile cele mai bune de la toate persoanele, va mai fi nevoie de cateva saptamani pentru votarea lor de catre utilizatorii sistemului de operare, urmand ca apoi cele alese sa fie anuntate pentru implementare. Cat va dura pana cand aceste idei vor fi implementate in Windows 10 de catre Microsoft e foarte greu de spus in momentul de fata, insa probabil ca pana la finalul anului 2019 unele dintre ele vor fi intr-un final oferite pentru utilizare.