Google Assistant. Functia MAJORA Crezuta IMPOSIBILA

Google Assistant. O Functie majora care pana acum a fost crezuta imposibila de catre utilizatori, a fost anuntata oficial pentru lansare, iata ce va aduce.

Google Assistant cortana

Google Assistant. O functie foarte importanta, pe care multi au crezut-o imposibila pentru a fi oferita vreodata pentru asistentul personal celor de la Google, a fost anuntata astazi de catre compania Microsoft. Mai exact, cei de la Microsoft au anuntat ca ar vrea sa transforme cortana intr-un accesoriu pentru Google Assistant, adica asistentul lor personal sa poata fi controlat de catre cel al companiei Google, ceva ce nimeni nu a crezut vreodata ca ar putea fi posibil.

Google Assistant. Poate va vine greu sa credeti, insa cei de la Microsoft au ajuns intr-un final la concluzia ca nu pot face din Cortana mai mult decat un accesoriu pentru alti asistenti personali, ceea ce este destul de trist. Microsoft a investit foarte multi bani in dezvoltarea asistentului personal Cortana, insa in final n-a reusit sa obtina de la software mai nimic care sa fie pe placul utilizatorilor, asa ca il transforma in ceva ce Google Assistant va putea controla.

Google Assistant va putea controla Cortana, conform Microsoft

Google Assistant. Ce functii ale Cortana vor putea fi controlate de catre asistentul personal al Google nu se stie deocamdata, insa intentia celor de la Microsoft de a lasa Google sa le-o ia in fata este destul de clara. In toate testele facute pana acum, Google Assistant a iesit peste cortana in vasta majoritate a functiilor testate, iar asta ne arata foarte clar de ce a si luat Microsoft decizia de a nu mai concura intr-un domeniu in care nu poate realiza ceva.

Cortana needs to be that skill for anybody who’s a Microsoft 365 subscriber. You should be able to use it on Google Assistant, you should be able to use it on Alexa, just like how you use our apps on Android and iOS so that’s at least how we want to think about where it’ll go.

Google Assistant. Cortana va avea o serie de noi functii speciale pregatite de catre Microsoft, pentru a putea fi controlata de catre alti asistenti personali, Microsoft dorind sa ofere ceva unic pentru utilizatori, in loc de o combinatie de alte lucruri banale. Nu se stie inca de cat timp va fi nevoie pentru ca Google Assistant sa aiba integrarea necesara pentru a putea controla si cortana, insa in baza a ceea ce a spus Microsoft, nu va trece mult timp pana cand se va intampla asta.