Orange. PERMIERA, HD Voice Plus LANSAT in Romania

Orange. Tehnologia HD Voice Plus a fost lansata in premiera pentru clientii din Romania, si ai intregului grup, iata beneficiile aduse, si telefoanele compatibile.

Orange HD Voice Plus

Orange. Operatorul de telefonie mobila a anuntat astazi o premiera extrem de interesanta pentru piata din Romania, lansand HD Voice Plus, tehnologia care imbunatateste apelurile 4G facute de pe telfeoanele mobile. Conform celor de la Orange, tehnologia HD Voice Plus are menirea de a oferi un sunet mai bogat, mai clar, si mai natural pentru utilizatorii de telefoane mobile, in comparatie cu deja batranul si depasitul apel 4G, asa ca ar trebui sa resimtiti cu totii asta.

Orange. Interesant este ca piata din Romania este prima din intregul grup al operatorului de telecomunicatii care are implementata tehnologia HD Voice Plus, asa ca ne putem simti mandri ca putem testa tehnologia inaintea altora. Pentru a implementa HD Voice Plus in Romania, cei de la Orange au foslosit tehnologia EVS (Enhanced Voice Services), aceasta imbunatatind suplimentar calitatea apelurilor fata de 4G, si aducand inclusiv eliminarea zgomotelor de fundal.

Orange lanseaza HD Voice Plus in Romania pentru anumite telefoane

Orange HD Voice Plus romania

Orange. Avand in vedere ca HD Voice Plus este o tehnologie noua, doar anumite modele de telefoane mobile sunt compatibile cu ea, mai exact, doar clientii cu LG G7, Huawei Mate 20 PRO, Samsung Galaxy Note 9, Sony Xperia XZ2 si Sony Xperia XZ3 urmand a beneficia de ea. Desigur ca suportul nu este inclus deja, actualizari pentru aceste telefoane trebuind lansate in perioada urmatoare, iar abia apoi vor avea aceasta tehnologie noua activata in reteaua Orange.

Orange. Pana la finalul lunii februarie ar trebui sa fie actualizate telefoanele pentru toti utilizatorii astfel incat ei sa poata beneficia de schimbare, atat abonatii, cat si cei cu cartele prepay urmand a avea tehnologia activata. Orange, continua sa surprinda cu inovatiile pe care le aduce pentru clientii din Romania, lansand functia apel 4G acum mai bine de 2 ani, iar astazi ofera succesoarea ei, si nu, nu stiu cand ar putea ajunge inclusiv pe telefoanele iPhone.