Huawei. PROBLEMA URIASA Recunoscuta de Companie

Huawei. O problema uriasa a fost recunoscuta de catre compania chinezeasca, iata ce spune despre ea, si cum incearca sa o rezolve in momentul de fata.

Huawei reputatie

Huawei. In momentul de fata compania din China trece printr-o perioada extrem de proasta, iar cei din conducerea sa sunt perfect constienti de asta, confirmand inclusiv ca ar putea avea loc si concedieri in anumite divizii. Totusi, pana a se ajunge acolo, chinezii incearca din rasputeri sa isi repare reputatia distrusa de catre numeroasele acuzatii facute de catre SUA impotriva Huawei, dar si de catre interzicerea vanzarii produselor, si a folosirii unora pentru retele 5G.

Huawei. Echipa de PR a chinezilor a inceput deja un proiect menit sa repare intr-o anumita masura reputatia brand-ului, insa chiar si oamenii de comunicare recunosc faptul ca procesul este unui extrem de dificil, si de lunga durata. Acestia spun ca este foarte dificil sa repari reputatia unui brand care a suferit atat de mult de pe urma atacurilor constante ale atator guverne, insa Huawei este hotarata sa ii demonstreze lumii intregi ca greseste serios in ceea ce o priveste.

Huawei se lupta pentru a-si recladi reputatia distrusa

Huawei. Primul pas serios facut in aceasta directie a fost folosirea CEO-ului pentru a vorbi despre problemele existente, dar si despre masurile luate pentru a convinge lumea ca pericolul dezvaluit de catre americani este inexistent. Separat de asta, cei de la Huawei se bazeaza si pe diversi parteneri in randul operatorilor de telefonie mobila pentru a ii prezenta intr-o imagine pozitiva, ceva ce creste increderea atat in randul oamenilor obisnuiti, cat si in randul altor companii.

The willingness of its CEO to enter the media spotlight is a positive move, as is its decision to allow media on to its new campus. However, the sheer magnitude of the allegations against the company renders a charm offensive as, at best, a small step in the right direction. Rebuilding trust requires the business to prove that its integrity is as unimpeachable as it claims.

Huawei. Ceea ce se intampla acum cu aceasta companie arata cat de distructiva poate fi puterea unui guvern atunci cand este indreptata impotriva unei tinte de acest gen, si cum poate fi distrusa in foarte scurt timp o reputatie creata in ani de zile. Problema este ca pana acum Huawei a avut multe acuzatii aduse de catre diverse state, toate legate de modul in care a fost creata compania, si de o arestare a unui angajat pentru spionatj, asa ca e greu de spus in ce masura reputatia va putea fi recladita usor.