Samsung GALAXY Fold. OFICIAL, PRET, Incredibil de MARE

Samsung GALAXY Fold. Pretul incredibil de mare al telefonului este confirmat de catre un manager senior al companiei Samsung, iata cat de mult vei plati pentru telefon.

Samsung GALAXY Fold pret

Samsung GALAXY Fold. Primul smartphone pliabil pregatit pentru lansare de catre compania Samsung va avea un pret de vanzare incredibil de mare, conform unui manager senior din cadrul companiei Samsung. Informatia a fost furnizata de catre acesta in cadrul unei intalniri recente cu presa, iar zvonurile care anuntau ca Samsung GALAXY Fold va fi foarte scump au acum parte de o confirmare oficiala, deci fanii trebuie sa aiba buzunarele pline cu bani pentru a-l cumpara.

Samsung GALAXY Fold. Pretul de lansare zvonit pana acum a fost de cam 1800 de euro, insa managerul senior al celor de la Samsung spune ca acesta ar putea fi chiar mai mare de atat, din pacate. Managerul celor de la Samsung spune ca Samsung GALAXY Fold va costa de 2 ori mai mult decat un telefon premium, iar cum acestea au in momentul de fata preturi cuprinse intre 900 – 1000 de euro, sau mai mult, in versiunea standard, vestile nu sunt tocmai bune.

Samsung GALAXY Fold va avea un pret dublu fata de cel al unui smartphone premium

Samsung GALAXY Fold. Cu un pret de minim 1800 de euro in versiunea cea mai ieftina, primul smartphone pliabil al coreenilor va fi cu mult mai scump decat orice si-au putut imagina fanii ca ar putea fi lansat de catre ei. Desi pretul prohibitiv ii va speria pe multi dintre fani, nu trebuie trecut cu vederea faptul ca Samsung GALAXY Fold face parte dintr-o categorie noua de telefoane, si vine cu tehnologii revolutionare, deci e normal sa nu fie chiar atat de ieftin.

A senior Samsung official has commented that “the folder phone will be released at twice the price of a premium phone, so a strong user case is needed.” That for Samsung seems to be the unique form factor that brings abilities like running three different apps at once, or unfurling in a tablet-sized media consumption machine when you need it for watching videos or browsing.

Samsung GALAXY Fold. Preturile telefoanelor au explodat incepand cu iPhone X, care a avut un cost stupid de mare, si tot a fost cumparat de catre clienti, producatorii Android urmand intr-o anumita masura strategia Apple. Aceasta strategie incepe sa cam esueze acum, lumea evitand sa mai cumpere smartphone-uri, iar Samsung GALAXY Fold ar putea fi un urias esec tocmai din cauza pretului mare, chiar daca Samsung l-a gandit pentru un segment restrans de clienti.

Samsung GALAXY Fold. Pe 20 februarie vom vedea versiunea finala a noului smartphone pliabil pregatit de catre compania Samsung, lansarea sa putand avea loc abia undeva prin aprilie, deci cu mult in urma Samsung GALAXY S10.