Fortnite. Versiunea 7.20 vine cu MARI SURPRIZE

Fortnite. Versiunea 7.20 a jocului creat de catre Epic Games a fost lansata astazi, si vine cu surprize foarte mari pentru jucatorii din lumea intreaga.

FORTNITE 7.20

Fortnite. Versiunea 7.20 a celui mai popular joc online de pe planeta a fost lansata de catre cei de la Epic Games, iar in ea au fost incluse o serie de mari surprize foarte interesante pentru jucatori. Prima schimbare foarte interesanta adusa de catre Epic Games pentru utilizatori consta intr-un costum de om de zapada, pe care il vedeti in clipul video de mai jos, utilizatorii din Fortnite putandu-l folosi pentru a juca in fiecare zi, daca doresc mai multa diversitate.

Fortnite. Costumul de om de zapada pe care jucatorii il au disponibil acum face parte din evenimentul de iarna care a pornit in weekend in cadrul jocului, el venind cu foarte multe noutati interesante. Separat de celelalte costume pe care Epic Games le-a oferit pentru jucatori, acest nou costum pentru Fortnite ofera inclusiv protectie suplimentara in bataliile la care participa jucatorii, astfel ca schimbarea nu este doar pentru aspect, ci si pentru experienta de joc a oamenilor.

Fortnite are multe noutati in versiunea 7.20 lansata de catre Epic Games

Fortnite. Desi noul costum a fost implementat, din pacate din joc au fost eliminate cateva obiecte importante, printre care se numara Port-a-Fortress, Grappler, si lansatorul de rachete quad, deci trebuie sa uitati de ele. In aceeasi masura, rapiditatea cu care reapar vehiculele pe harta a fost redusa in versiunea 7.20 a jocului Fortnite, astfel ca va trebui sa asteptam mai mult timp pana cand vom putea conduce vehiculele pe care suntem obisnuiti sa le folosim.

Fortnite. In aceeasi masura a fost redusa frecventa cu care putem gasi armuri capabile sa ne protejeze impotriva atacurilor puternice, iar un nou mod de joc cu sniperele a fost deasemenea integrat. Separat de acestea, Epic Games a facut diverse alte modificari pentru performantele jocului Fortnite, si au fost rezolvate o gama variata de probleme raportate de catre utilizatori, astfel ca intreaga experienta de utilizare ar trebui sa fie mai buna.