Fortnite. Schimbarea MAJORA din Game of Thrones

Fortnite. O schimbare uriasa preluata din Game of Thrones a fost lansata pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce poti face acum in cadrul jocului.

Fortnite Game of Thrones

Fortnite. Weekend-ul acesta a fost unul foarte important pentru toti jucatorii din cadrul lumii virtuale creata de catre Epic Games, iar asta pentru ca zapada a cuprins tot ceea ce exista in cadrul sau. Evenimentul de iarna al Fortnite a inceput intr-un mod extrem de interesant, cu o explozie a sferei de gheata care levita peste lumea virtuala, ea acoperind cu zapada si gheata cam tot ceea ce putea fi acoperit, astfel ca intreaga lume virtuala s-a schimbat intr-o foarte mare masura.

Fortnite. Imprumutand ceva din Game of Thrones, cei de la Epic Games au dezvaluit in mod oficial regele ghetii, impreuna cu armata sa de zombii inghetati, adica exact ceea ce am vazut si in serialul celor de la HBO. In urma acestei schimbari, jucatorii sunt mult mai usor de descoperit cam oriunde s-ar afla pe harta, exceptand cei care au skin-uri speciale pentru iarna pe care le folosesc in Fortnite, schimbarile fiind unele extrem de importante pentru toata lumea.

Fortnite s-a schimbat radical cu noutati din Game of Thrones

Fortnite. Separat de acoperirea intregii lumi virtuale cu zapada si gheata, noul eveniment lansat de catre cei de la Epic Games a adus deasemenea mai multe oua in temnita din Polar Peak, ceva ce nimeni nu se astepta. Separat de asta, exista un nou buncar sub fostul iceberg Happy Hamlet, deci jucatorii Fortnite au la dispozitie noi secrete despre care sa vorbeasca, si pe care sa le descopere, sau ale caror dezvaluire sa o astepte cu si mai mare interes in momentul de fata.

Fortnite. Din moment ce exista si atat de multi zombii, au aparut si noi provocari care implica uciderea lor in numar cat mai mare, astfel ca veti avea cu ce sa va ocupati timpul in urmatoarele saptamani. Ca de obicei, Epic Games nu dezamageste in ceea ce priveste noutatile importante pentru Fortnite, astfel ca de acum va puteti bucura de toate aceste schimbari foarte importante care sunt disponibile pentru toti jucatorii din lumea intreaga.