Samsung GALAXY S10. Solutia PERFECTA pentru Decupaje

Samsung GALAXY S10. Iata solutia perfecta gasita de catre compania Samsung pentru decupajele urate din ecranele popularelor telefoane mobile.

Samsung GALAXY S10 solutie

Samsung GALAXY S10. Solutia perfecta pentru decupajele ecranelor telefoanelor a fost gasita de catre cei de la Samsung, iar mai jos puteti vedea cum arata implementarea lor facuta pentru GALAXY A8S. Acest model de smartphone este primul din istoria coreenilor care are un ecran cu o perforatie pentru camera principala, insa ecranul o inconjoara complet, si poate afisa imagini in jurul sau, asa cum se va intampla inclusiv cu Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S10. Cele mai importante doua modele din serie vor avea perforatii in ecrane, cel standard pentru o singura camera frontala, cel Plus una pentru o camera duala, iar rezultatul va fi similar cu ceea ce vedeti mai jos. Camera poate fi ascunsa atat de bine si de frumos prin wallpaper-uri incat nici nu-ti dai seama ca e acolo, iar spre deosebire de iPhone, exista mai mult spatiu pentru a afisa imagini pe ecran, ideea coreenilor fiind foarte interenta.

Samsung GALAXY S10 are solutia perfecta pentru decupajele ecranelor

Samsung GALAXY S10. Desi inclusiv in iPhone, sau alte telefoane pot fi facute lucruri similare, modul in care e implementata aceasta perforatie face ascunderea sa mult mai usoara, si lasa mai mult spatiu util pentru a afisa imagini. Chiar daca unora nu le plac perforatiile din ecrane, cred ca solutia existenta pentru Samsung GALAXY S10 este cu mult mai buna decat cea regasita in iPhone XS, de exemplu, insa desigur ca totul depinde de felul in care vede fiecare modificarea.

Samsung GALAXY S10. Desigur ca implementarea de mai sus va exista doar pentru versiunea standrd a seriei, poate si pentru cea E, insa in  versiunea Plus va exista o perforatie dubla, care va arata ceva mai urat. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial in data de 20 februarie, iar lansarea ar trebui sa fie programata undeva pentru luna martie, insa deocamdata pentru aceasta din urma nu este cunoscuta o data.

17 COMENTARII

  1. Omule stii definitia cuvantului decupaj? Pana acum samsung a avut?
    Mergi ma si invata pana acum ziceati ca samsung nu face decupaje etc acum ca apple nu face in colt..asimetric

  2. Dar are gaura nesimetrică așa mai într-o parte și trebuie să îl ții într-o poziție nefirească pentru a-ți face selfie-uri. Așa e Amfetamine?

  3. pai eu cu apple am inceput printr-un macbook air si de atunci am simtit magia Apple si ecosistemul lor…nu folosesc apple watch dar am inteles ca si acela este un smartwatch superb