iOS 12.1.3 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad

iOS 12.1.3 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch si HomePod, iata ce schimbari importante sunt oferite pentru utilizatori.

iOS 12.1.3

iOS 12.1.3 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch in aceasta seara, americanii oferindu-le utilizatorilor un update menit sa le rezolve problemele intampinate in viata de zi cu zi. iOS 12.1.3 vine la mai bine de o luna din momentul in care iOS 12.1.2, sau iOS 12.1.1, au fost lansate de catre compania Apple, insa e de inteles din moment ce am trecut prin Craciun si Anul Nou, cand angajatii au avut liber.

iOS 12.1.3. Conform listei de schimbari lansata in prealabil de catre compania Apple, una dintre probleme rezolvate pentru iPhone, iPad, si iPod Touch are legatura cu aplicatia Mesaje, si vizualizarea pozelor si clipurilor video din istoricul unei conversatii. O alta problema pe care iOS 12.1.3 o rezolva pentru iDevice-uri are legatura cu partajarea de poze catre alte persoane, unele dintre ele avand diverse artefacte afisate in dispozitivul pe care sunt primite.

iOS 12.1.3 a fost lansat pe iPhone, ipad, si iPod Touch cu multe noutati bune

iOS 12.1.3 rezolva deasemenea o problema cu redarea de continut audio pe tabletele iPad Pro in momentul in care acestea sunt conectate la o sursa externa, ceea ce reprezinta o schimbare foarte buna. Daca folositi CarPlay, atunci iOS 12.1.3 rezolva inclusiv problema din cauza careia telefoanele iPhone XR, iPhone XS, si iPhone XS Max se deconecteaza fara vreo explicatie, iar aici cred ca vor fi destul de multi clienti care se vor bucura de aceasta schimbare.

– Fixes an issue in Messages that could impact scrolling through photos in the Details view
– Addresses an issue where photos could have striped artifacts after being sent from the Share Sheet
– Fixes an issue that may cause audio distortion when using external audio input devices on iPad Pro (2018)
– Resolves an issue that could cause certain CarPlay systems to disconnect from iPhone XR, iPhone XS, and iPhone XS Max

This release also includes bug fixes for HomePod. This update:

– Fixes an issue that could cause HomePod to restart
– Addresses an issue that could cause Siri to stop listening

iOS 12.1.3 vine si cu doua schimbari pentru boxele HomePod, rezolvand o problema din cauza careia boxa repornea fara explicatie in timpul folosirii, plus din cauza careia Siri nu mai asculta comenzile utilizatorilor. iOS 12.1.3 poate fi instalat in momentul de fata prin intermediul sistemului Software UpdateActualizare Software, dar va recomand sa mai asteptati pentru ca nu se stie ce alte probleme mai exista cu aceasta actualizare a Apple.

UPDATE: watchOS 5.1.3, macOS Mojave 10.14.3 si tvOS 12.1.2 au fost lansate deasemenea de catre compania Apple.

20 COMENTARII

  1. Pe iPhone SE este in regula. Ca prima impresie, se mișcă un pic mai bine, cu toate ca și cu 12.1.2 se comporta excelent.

  2. Semnalul gsm slab e o problema generala … datorita componentei interne … care daca nu ma insel e de la intel … cele de la qualcom ar fi mai bune … dar sunt mai scumpe 🙂 deci ?

  3. Pe iPhone 8 iOS 12 se mișcă mult mai prost ca 11.3 pe iPhone 8 plus, sa nu mai zic de baterie care se scurge foarte rapid. Așa a venit telefonul din fabrica așa va rămâne pana va deceda.

  4. Nu se mai lipeste Apple de Qualcomm , vor merge pe MediaTek mai nou , nu vad cum Samsung sa dea astora tehnologie care e dezvoltata in parteneriat cu Qualcomm .

  5. sultanule , nu e vorba de bani aici , aici e vorba de tradarea partenerului ce te-a facut mare si care apoi ii dai in cap sa ii furi munca , tipic Apple .