Apple Ramane cea mai Admirata Companie din Lume pentru a 12-a Ora la Rand

22

apple admiratie

Fara sa mai surprinda pe cineva, compania Apple a ramas pe primul loc in topul celor mai admirate companii din intreaga lume, pentru a 12-a oara la rand, da, a 12-a oara la rand. Cei de la Fortune realizeaza acest top, si se pare ca inca au mai ajuns la concluzia ca Apple este o companie pe care oamenii o iubesc, in ciuda vanzarilor slabe, si produselor cu probleme.

Apple a intrecut in top compania Amazon, aflata pe pozitia a 2-a, Starbucks, pe pozitia a 5-a, Microsoft pe pozitia a 7-a, Alphabet pe pozitia a 7-a, sauNetflix pe pozitia a 8-a. Apple a fost plasata pe prima pozitie de catre 3750 de directori seniori, directori, si analisti financiare, majoritatea dintre ei acordandu-le celor din Cupertino notele cele mai mari.

Inovatia, administrarea angajatilor, folosirea bunurilor companiei, responsabilitatea sociala, calitatea oamenilor din conducere, rezervele monetare, investitiile pe termen lung, calitatea produselor/serviciilor, si concurenta la nivel global au fost criteriile in baza carora au fost alese 50 dintre cele mai admirate companii de pe planeta de catre cele 3750 de persoane.

To determine the best-regarded companies in 52 industries, Korn Ferry asked executives, directors, and analysts to rate enterprises in their own industry on nine criteria, from investment value and quality of management and products to social responsibility and ability to attract talent. To select our 50 All-Stars, Korn Ferry asked 3,750 executives, directors, and securities analysts who had responded to the industry surveys to select the 10 companies they admired most.

Apple nu sta prea bine la capitolul inovatie, sau cel putin cand vine vorba despre inovatii majore care sa aiba un impact urias, dar in rest sta extrem de bine in celelalte categorii. In ciuda finalului prodst de an 2018, Apple reuseste totusi sa ramana apreciata pentru ceea ce a realizat, dar nu putem decat sa speram ca va face lucruri mai bune in 2019.