Apple Ramane cea mai Admirata Companie din Lume pentru a 12-a Ora la Rand

apple admiratie

Fara sa mai surprinda pe cineva, compania Apple a ramas pe primul loc in topul celor mai admirate companii din intreaga lume, pentru a 12-a oara la rand, da, a 12-a oara la rand. Cei de la Fortune realizeaza acest top, si se pare ca inca au mai ajuns la concluzia ca Apple este o companie pe care oamenii o iubesc, in ciuda vanzarilor slabe, si produselor cu probleme.

Apple a intrecut in top compania Amazon, aflata pe pozitia a 2-a, Starbucks, pe pozitia a 5-a, Microsoft pe pozitia a 7-a, Alphabet pe pozitia a 7-a, sauNetflix pe pozitia a 8-a. Apple a fost plasata pe prima pozitie de catre 3750 de directori seniori, directori, si analisti financiare, majoritatea dintre ei acordandu-le celor din Cupertino notele cele mai mari.

Inovatia, administrarea angajatilor, folosirea bunurilor companiei, responsabilitatea sociala, calitatea oamenilor din conducere, rezervele monetare, investitiile pe termen lung, calitatea produselor/serviciilor, si concurenta la nivel global au fost criteriile in baza carora au fost alese 50 dintre cele mai admirate companii de pe planeta de catre cele 3750 de persoane.

To determine the best-regarded companies in 52 industries, Korn Ferry asked executives, directors, and analysts to rate enterprises in their own industry on nine criteria, from investment value and quality of management and products to social responsibility and ability to attract talent. To select our 50 All-Stars, Korn Ferry asked 3,750 executives, directors, and securities analysts who had responded to the industry surveys to select the 10 companies they admired most.

Apple nu sta prea bine la capitolul inovatie, sau cel putin cand vine vorba despre inovatii majore care sa aiba un impact urias, dar in rest sta extrem de bine in celelalte categorii. In ciuda finalului prodst de an 2018, Apple reuseste totusi sa ramana apreciata pentru ceea ce a realizat, dar nu putem decat sa speram ca va face lucruri mai bune in 2019.

22 COMENTARII

  1. Spre deosebire de tine am şi Note 9 şi confirmam prin screenshot problemele penibile pe care le are Samsung. În schimb tu, fără un telefon de top, îţi dai cu părerea. ???
    Copil sărac, ce să-i faci…problema e că eşti şi sărac intelectual.

  2. Spre deosebire de tine am şi Note 9 şi confirmam prin screenshot problemele penibile pe care le are Samsung. În schimb tu, fără un telefon de top, îţi dai cu părerea. ???
    Copil sărac, ce să-i faci…problema e că eşti şi sărac intelectual.

  3. Aşa cum am mai scris, lăsând la o parte discuţiile despre iPhone, Apple face lucruri tare mişto. Puteţi arunca o privire pe website-ul lor.

  4. “Apple nu sta prea bine la capitolul inovatie, sau cel putin cand vine vorba despre inovatii majore care sa aiba un impact urias” adica acolo unde conteaza pt utilizatori/clienti

  5. Pipi, gigi nu va uitati prea mult la orizont ca va ia inima, vedeți unul dintre cele
    mai puternice și valoroase Branduri ale lumii cu o cotație pe bursa de va cade capul …ca sa nu ma refer la inovații, marș la forum android

  6. De remarcat că Apple este cea mai apreciată companie dintr-un eșantion de 3750 de directori seniori, directori, si analisti financiari. Din contextul articolului și laudele lui Z ai crede că întreg globul pământesc iubește Apple la nebunie.

    Eșantionul de alegători a fost bine ales iar omenii ăia au ales cel mai probabil pe baza criteriilor de business, nu pe alte considerente legate de iubire.

    Normal că un director senior sau un analist financiar va pune Apple pe cea mai bună poziție când vine vorba de rata profitului, de disponibilitățile de numerar, de reducerea riscurilor asociate producției, de capitalizarea bursieră, etc.
    Nu e vorba despre cea mai “iubită” companie ci despre ceea ce apreciază ei că Apple este o companie generatoare de bani.

  7. GG se incadreaza in aia care sunt prrosti dar nu isi mai revin
    GG e genul ce toata viata spune acelasi lucru doar doar se va intampla vreodata

  8. Spre deosebire de tine am şi Note 9 şi confirmam prin screenshot problemele penibile pe care le are Samsung. În schimb tu, fără un telefon de top, îţi dai cu părerea. ???
    Copil sărac, ce să-i faci…problema e că eşti şi sărac intelectual.

  9. Cum poți tu să ai Note 9 dacă tot hulești Samsung pentru calitatea proastă a smartphone-urilor lor? De ce ți-ai cumpărat Note 9 dacă tot îi sfătuiai pe toți să evite Samsung?
    Tu mergi la standuri de prezentare unde pui mâna pe Note 9 și te lauzi că îl ai? Sau lucrezi la vreun magazin de smartphone-uri?
    Mi-e silă de tine…

  10. Mie mi silă de persoanele cu IQ-ul mic, care nu deţin un produs şi vorbesc de el. Îmi permit, am o situaţie excelentă şi 800€ e ca şi cum nu erau. Fan al tehnologiei, testez. Nu se compară deloc cu iPhone-ul.

  11. La cât de la agramat scrii, mă îndoiesc de faptul că ai avea șanse să ai o situație excelentă. În cel mai fericit caz ai o situație cât de cât acolo.
    Îmi este silă de lăudăroși unsuroși ca tine care se laudă că sunt bănoși prin raportare la un smartphone.
    Ia pune si tu print cu factura de achiziție a Note 9!

    Și mai las-o moale cu IQ-ul altora. Nu ești în poziția de a evalua inteligența altora. Numai Sereboul în micimea lui se lua de IQ-ul oamenilor. Sau chiar tu ești Sereboul?