iPhone. Schimbare IMPORTANTA Anuntata pentru Apple

iPhone. O schimbare foarte importanta este anuntata pentru compania Apple, si modelele pe care se pregateste sa le lanseze pentru clienti, iata ce va oferi.

iphone oled

iPhone. Viitorul telefoanelor companiei Apple are anuntate schimbari majore care vor aduce pentru clienti mai multe motive in baza carora sa cumpere produsele pe care cei din Cupertino urmeaza sa le lanseze. Mai exact, incepand din 2020 toate modelele noi de telefoane iPhone ale companiei Apple urmeaza sa aiba incluse ecrane OLED in locul celor LCD folosite in momentul de fata, iPhone XR 2019 ramanand ultimul model care va mai folosi ecrane cu aceasta tehnologie.

iPhone. Schimbarea de la ecrane LCD la cele OLED este facuta de catre compania Apple nu doar pentru ca aduce imbunatatiri tehnologice majore pentru telefoane, ci si pentru ca ofera posibilitatea de a oferi design-uri mai bune. Dupa cum prea bine stiti deja, iPhone XR are margini mult mai groase pentru ecran in comparatie cu iPhone XS, iar trecerea la OLED din 2020 va rezolva aceasta problema, si va face design-ul telefoanelor mult mai placut pentru clienti.

iPhone va fi lansat doar cu ecrane OLED de catre compania Apple

iPhone. Apple va mai astepta pana la anul deoarece nu are de unde cumpara suficient de multe ecrane OLED la preturi suficient de bune, iar Japan Display ar putea face trecerea de la productia LCD la OLED chiar de anul acesta. Jumatate din incasarile Japan Display vin de la Apple, astfel ca daca nu va reusi sa isi schimbe metoda de productie pentru ecrane, atunci e foarte posibil sa ramana fara o buna parte din banii pe care se bazeaza pentru a functiona in fiecare an.

Apple is likely to drop LCD displays altogether in its 2020 iPhone lineup in favor of organic light-emitting diode displays that allow for more flexible handset design. This isn’t the first time we’ve heard that Apple is considering dropping LCD models from its line-up in order to making a complete shift to OLED displays in 2020.

iPhone. Pentru Apple ar fi fost mult mai bine daca se facea trecerea de la OLED la LCD chiar din anul 2019, insa din pacate acest lucru nu este posibil deocamdata, asa ca americanii vor mai avea putin de suferit. Din pacate, impreuna cu ei vor “suferi” si clientii, care nu vor avea parte de cele mai noi si mai bune tehnologii pentru telefoanele lor, ceea ce cu siguranta nu va ajuta la cresterea vanzarilor, obiectivul principal al Apple in momentul de fata.

12 COMENTARII

  1. Apple va folosi ecrane oled in toate telefoanele, de aici inainte.

    Asta era stirea. Goazane a reusit sa scrie o pagina A4 cu font mare si sa se repete de 7-8 ori spunand inutil fix acelasi lucru.
    Mare e gradina ta cu prosti…