Telekom. Anunt IMPORTANT in Legatura cu Reteaua

Telekom. Un anunt foarte important a fost facut in legatura cu reteaua mobila a operatorului din Romania, iata ce trebuie sa stie clientii in acest moment.

Telekom retea

Telekom. Operatorul de telefonie mobila a facut un anunt foarte important in legatura cu reteuaa pe care o are in Romania, luand prin surprindere destul de multi clienti care-i folosesc serviciile in momentul de fata. Telekom este al doilea cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, in baza numarului de clienti, iar astazi a anuntat ca in urma unei testari facute de catre compania P3 pentru infrastructura sa, reteaua mobila a fost declarata ca fiind “foarte buna”.

Telekom. P3 este compania preferata a operatorilor de telecomunicatii din Romania, ea facand anual cate un studiu pentru cam fiecare dintre ei, si nu de putine ori, cam toti s-au laudat in acelasi an ca au cea maibuna retea mobila. Acum Telekom nu se lauda cu asta, ci cu faptul ca are o retea mobila “foarte buna”, depasindu-si propriul record in auditul facut de catre P3, obtinand un punctaj de 852 din 1000 de puncte posibile, compania ajungand la concluzia ca reteaua sa este “foarte buna”.

Telekom are o retea mobila “foarte buna”, conform unui audit independent

Telekom. Acum un an de zile Vodafone avea certificata o retea mobila superioara de catre cei de la P3, deci un an mai tarziu, cei de la Telekom n-au reusit sa ii depaseasca, ceea ce spune multe despre diferenta dintre retele. Chiar si asa, Telekom are o retea foarte apropiata, ca performante, de cea a Vodafone, dar si a Orange, sau cel putin asta spune acest nou studiu independent facut de catre cei de la P3, anuntul fiind unul foarte important pentru operatorul de telefonie mobila.

Ne îmbunătățim, ne dezvoltăm și continuăm să investim în obținerea unor rezultate excelente pentru această companie. An de an, valorificăm experiența noastră și potențialul de creștere în zona comunicațiilor și, pentru noi, este foarte clar în ce direcție ne îndreptăm – trebuie să avem cele mai bune rezultate în tot ceea ce facem. Rețeaua noastră de telefonie mobilă se îmbunătățește, de asemenea, de la an la an, reprezentând eforturile noastre constante în a oferi clienților noștri una dintre cele mai bune rețele mobile. Iar odată cu rezultatul P3, ne atingem principalul obiectiv – avem aprecierea clienților noștri și confirmarea faptului că ceea ce facem, facem bine pentru ei.

Telekom. Rezultatele obtinute de catre operator sunt impresionante in conditiile in care in 2018 foarte multa lume s-a plans de performantele retelei mobile, dar si de acoperirea acesteia in diverse zone din tara. Desi Telekom se lauda acum cu acest rezultat, din pacate ramane cu mult in urma Orange si Vodafone in ceea ce priveste vitezele de internet mobil, dar macar ramane deasupra celor de la Digi Mobil, care nu ii vor depasi prea curand.