Digi Mobil. OFERTA GROZAVA ce e Aproape de FINAL

Digi Mobil. O oferta extrem de buna a operatorului de telefonie mobila este foarte aproape de final, iata de ce trebuie sa profiti cat inca mai poti.

Digi Mobil oferta

Digi Mobil. O oferta grozava pentru telefoane mobile si abonamente mai este valabila la operatorul de telefonie mobila detinut de catre RCS & RDS, insa doar pentru o perioada limitata de timp in Romania. Vorbesc despre acea oferta care a fost lansata in decembrie pentru Digi Mobil in Romania, si care inca mai este valabila pana pe 31 ianuarie, asa ca ar fi bine sa profiti de tot ceea ce este disponibil, pentru ca va disparea foarte rapid, si vei regreta.

Digi Mobil. Oferta lansata atunci ii permite sa cumperi telefoane care sunt vandute cu reducere, dar si fara avans la achizitie, pentru anumite modele, astfel ca poti pleca cu telefonul din magazin fara a plati ceva. Digi Mobil are aceasta oferat disponibila doar in magazinele Digi, si la punctele RCS & RDS, asa ca desi te poti uita online pentru a alege orice iti doresti, va trebui sa mergi efectiv intr-un magazin pentru a profita de promotiile care sunt oferite de catre operator.

Digi Mobil mai are o saptamana cu telefoane fara rate si abonamente cu 50% reducere

Digi Mobil. Lista de telefoane care pot fi cumparate la reducere, impreuna cu abonamente care au preturile injumatatite, in anumite conditii, cuprinde modele de la o gama foarte variata de producatori. De la Maxcom si pana la iPhone, puteti cumpara cam orice fel de telefoane, si doar cateva modele sunt vandute numai impreuna cu avans, care in majoritatea cazurilor reprezinta doar o fractie din pretul la care Digi Mobil vinde respectivul telefon in momentul de fata.

Digi Mobil. Daca in cazul telefoanelor reducerile sunt clare pe website-ul operatorului, in cazul abonamentelor, reducerea se aplica doar daca sunt incheiate in numar mare, adica in cazul unei achizitii cu un singur abonament, veti plati pretul intreg. Oferta disponibila in momentul de fata pentru operatorul de telefonie mobila Digi Mobil este valabila pana in data de 31 ianuarie a acestui an, asa ca mai aveti inca putin peste 8 zile pentru a profita de ea inainte sa dispara.