Windows 10. AVERTIZARE IMPORTANTA pentru Utilizatori

Windows 10. O avertizare foarte importanta a fost facuta pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce trebuie sa stii in momentul de fata despre sistem.

Windows 10 avast

Windows 10. O avertizare foarte importanta este facuta pentru toti cei care folosesc acest sistem de operare dezvoltat de catre compania Microsoft, si trebuie sa fiti extrem de atenti la ceea ce se spune in ea. Conform companiei Avast, specializata pe solutii antivirus, vasta majoritate a calculatoarelor care ruleaza Windows 10 nu au instalate cele mai recente actualizari disponibile de la Microsoft, iar asta le face sa fie foarte vulnerabile in fata hackerilor.

Windows 10. Separat de patch-urile de securitate care sunt oferite de catre Microsoft, utilizatorii refuza deasemenea sa instaleze si actualizarile care sunt disponibile pentru aplicatiile pe care le folosesc zilnic. Avast spune ca aceasta este o problema la fel de mare precum cea privind evitarea instalarii patch-urilor oferite de catre compania Microsoft, iar utilizatorii trebuie sa fie foarte atenti la toate tipurile de actualizari care sunt disponibile pentru Windows 10.

Windows 10 este foarte vulnerabil fara cele mai recente actualizari

Windows 10. Avast a analizat date preluate de la peste 163 de milioane de calculatoare care ruleaza diverse sisteme de operare, deci vorbim despre o situatie destul de exacta pe care o prezinta compania pentru noi. Desigur ca era de asteptat ca oamenii sa nu se grabeasca sa instaleze actualizarile cele mai noi disponibile pentru Windows 10, sau diverse alte aplicatii din moment ce exista atat de multe probleme cu ele, chiar daca asta aduce si alte riscuri majore.

Avast, today revealed that more than half (55%) of PC applications installed worldwide are out-of-date, making PC users and their personal data vulnerable to security risks. Avast’s PC Trends Report 2019 found that users are making themselves vulnerable to hackers by not implementing security patches and keeping outdated versions of popular applications on their PCs. The applications where updates are most frequently neglected include Adobe Shockwave (96%), VLC Media Player (94%) and Skype (94%).

Windows 10. Chiar daca patch-urile si actualizarile pentru calculatoarele voastre au potential de a genera foarte mari batai de cap cand nu sunt pregatite 100% pentru lansare, trebuie sa va ganditi si a consecintele ignorarii lor. Windows 10 a avut foarte multe probleme, inca va mai avea, insa daca ignoram cu desavarsire fiecare actualizare importanta, ne punem in pericol si mai mare datele pe care le stocam in calculatoarele noastre, si e bine sa fiti constienti pe deplin de aceste probleme.

Articolul precedentAndroid 9. ANUNT MAJOR pentru Telefoanele Samsung
Articolul următorHuawei. AMENINTARE SERIOASA Facuta de Chinezi
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.