Samsung GALAXY Fold. Versiunea SPECIALA Anuntata

Samsung GALAXY Fold. O versiune speciala a telefonului a fost anuntata pentru lansare astazi, iata ce surpriza majora a pregatit compania Samsung.

Samsung GALAXY Fold 5g

Samsung GALAXY Fold. O versiune speciala a noului model de smartphone pliabil a fost anuntata astazi pentru cei care sunt interesati sa cumpere primul model de smartphone pliabil dezvoltat de catre compania coreeana. Informatii aparute astazi in legatura cu planurile companiei coreene ne anunta ca Samsung GALAXY Fold va avea si o versiune 5G lansata pe piata, iar in cadrul Mobile World Congress 2019 am putea vedea chiar si o prezentare facuta pentru ea.

Samsung GALAXY Fold. Desi urmeaza sa avem o versiune 5G a acestui model de telefon pregatit de catre coreeni, din pacate se pare ca el va fi vandut doar in Coreea de Sud la inceput, cu posibilitatea de a fi oferit si in alte tari. Problema este ca Samsung GALAXY Fold va costa oricum aproximativ 1800 – 2000 de euro, iar daca va avea si 5G integrat, atunci pretul ar urma sa treaca serios de aceste valori, implementarea tehnologiei fiind foarte scumpa.

Samsung GALAXY Fold va fi lansat si intr-o versiune cu 5G

Samsung GALAXY Fold. Stim deja ca va exista in model din seria Samsung GALAXY S10 care va fi vandut inclusiv in alte tari decat Coreea de Sud, asa ca ne putem astepta ca si smarthone-ul pliabil sa ajunga in alte zone. Desigur ca nimic nu e sigur deocamdata, iar asta pentru ca pretul de vanzare pentru Samsung GALAXY Fold este cu mult mai mare decat spera foarte multa lume, dar asta e costul lansarii unui telefon care are un ecran ce poate fi indoit ca o foaie de hartie.

We have come to know that Samsung will offer the 5G Galaxy Fold (SM-F907N) in South Korea. Carriers there have already completed deployment and are waiting on manufacturers to release compatible smartphones. Samsung will most likely be the first with the 5G Galaxy S10. It has already started working on this variant’s firmware for South Korea.

Samsung GALAXY FoldSM-F907N este numele de cod al modelului 5G care va fi pus in vanzare in Coreea de Sud de catre companie, acolo toate modelele de telefoane urmand a fi vandute in culorile : albastru, verde, argintiu, si negru. Era oarecum de asteptat ca Samsung GALAXY Fold sa fie pus in distributie in culorile standard pentru telefoane mobile, insa nu ar fi exclus ca si alte culori sa fie folosite mai tarziu pentru versiuni noi care sa ajunga pe piata.

Samsung GALAXY Fold. Prezentarea noului model de smartphone urmeaza sa aiba loc in data de 20 februarie, insa lansarea in magazine ar putea avea loc cel mai devreme abia undeva prin cursul lunii aprilie.