Fortnite. NOUA ARMA SURPRIZA pentru Jucatori

Fortnite. O noua arma surpriza a fost descoperita in cadrul jocului ca parte a noului patch pe care Epic Games vrea sa il ofere pentru utilizatorii sai.

Fortnite grenada

Fortnite. O noua arma surpriza a fost descoperita pentru jucatorii din lumea intreaga, ea fiind dezvaluita multumita unei alerte care a fost afisata pentru unii dintre cei care sunt activi in platforma companiei Epic Games. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca vorbim despre o noua grenada care va fi disponibila in curand in cadrul jocului, ea avand denumirea Chiller Grenade, iar asta inseamna ca ne va ajuta sa omoram mai rapid inamicii care ne devin tinte.

Fortnite. Conform descrierii facute pentru Chiller Grenade, aceasta urmeaza sa inghete inamicii in loc in momentul in care explodeaza in apropierea lor, iar asta inseamna ca-i vom putea ucide mult mai usor. Aceasta noua grenada ar putea avea un efect similar cu cel pe care-l au Chiller Pads in cadrul Fortnite, iar asta va bucura cu siguranta foarte multi jucatori care abia asteapta sa-si poata distruge mult mai rapid inamicii pe care-i intalnesc in cadrul jocului.

Fortnite va avea o noua arma foarte utila in curand

Fortnite grenada chiller

Fortnite. Noua grenada face parte din urmatorul patch pe care compania Epic Games intentioneaza sa il ofere pentru jucatorii din lumea intreaga, acesta putand fi disponibil chiar in zilele urmatoare. Desigur ca Fortnite ar putea avea si alte surprize oferite separat de aceasta arma, insa deocamdata ele n-au fost dezvaluite de catre vreun leaker, iar Epic Games ofera doar putine informatii pentru jucatorii sai inainte de a oferi efectiv patch-urile pentru instalare.

Fortnite. Foarte multa lume asteapta cu nerabdare noul patch pregatit de catre Epic Games, iar asta pentru ca urmeaza sa aduca si destul de multe noutati interesante pentru jucatorii din intreaga lume. In momentul in care Epic Games va lansa efectiv noul patch pentru Fortnite, va fi disponibila si lista oficiala de schimbari pentru el, asa ca ramane de vazut care sunt noutatile importante si cat de bucuroasa va fi lumea sa le aiba disponibile.