Samsung GALAXY FOLD. Decizia care va AFECTA Samsung

Samsung GALAXY FOLD. O decizie foarte importanta luata de catre compania Samsung va avea un impact negativ majora asupra lansarii noului telefon mobil.

Samsung GALAXY FOLD decizie

Samsung GALAXY FOLD. Noul model de smartphone pliabil pregatit de catre compania coreeana a avut lansarea amanta deja cel putin o data de catre ea, iar asta pentru ca produsul nu era suficient de bine pregatit pentru lansare. Din pacate pentru coreeni, aceasta decizie s-ar putea dovedi a fi foarte costisitoare, iar asta pentru ca Samsung GALAXY FOLD va fi lansat pe piata in urma unui competitor de la o companie necunoscuta, si inaintea altora de la altele mai cunoscute.

Samsung GALAXY FOLD. In loc sa fie lansat ca o premiera pentru lumea smartphone, noul model de smartphone vine doar ca un alt competitor intr-un segment care in curand va avea destule modele disponibile. Desi cei de la Samsung isi pune bazele in acest Samsung GALAXY FOLD pentru a-si creste vanzarile, cred ca inca na-u inteles ca vor fi doar o alta companie cu un telefon pliabil, nu principala companie care are asemenea produs, iar aici sta marea sa problema.

Samsung GALAXY FOLD e lansat prea tarziu pentru a avea impact

Samsung GALAXY FOLD. Daca ar fi fost lansat in 2018, telefonul pliabil al celor de la Samsung ar fi avut sansa de a genera interes si vanzari pe masura importantei pe care o are cu adevarat un asemenea telefon mobil. In 2019, Samsung GALAXY FOLD nu mai este la fel de impresionant, si va fi unul dintre modelele de telefoane pliabile care se vor lupta pentru atentia consumatorilor din lumea intreaga, ceea ce nu va ajuta prea mult compania coreeana.

Samsung GALAXY FOLD. Xiaomi, Huawei, Oppo, Vivo, OnePLus, si chiar Apple, au in dezvoltare telfeoane pliabile, primele doua urmand a aduce produsele pe piata chiar in cursul acestui an, LG avand planuri similare. Intr-un asemenea context, Samsung GALAXY FOLD nu mai este telefonul inovator pe care il credea toata lumea, ci doar unul dintre cele care ar trebui sa uimeasca printr-o experienta noua, dar care ar putea dezamagi crunt, cam asa cum face Royole FlexPai.

Samsung GALAXY FOLD. Dupa cum probabil stiti deja, noul telefon va fi prezentat oficial in data de 20 februarie, in cadrul unei conferinte anuntata deja de catre coreeni, lansarea putand avea loc in aprilie.