Windows 10. Decizie RADICALA IMPOTRIVA Clientilor

Windows 10. O masura radicala a fost luata de catre compania Microsoft impotriva clientilor sistemelor de operare pentru a-i forta sa fata upgrade mai repede.

Windows 10 tactica

Windows 10. Microsoft incepe sa “joace murdar” intr-o tentativa de a obliga mai multi dintre utilizatorii sistemelor sale de operarea sa faca upgrade la cele mai recente versiuni disponibile pentru toata lumea. O schimbare foarte importanta facuta de catre compania Microsoft lasa utilizatorii Windows 7, Windows 8, sau Windows 8.1 fara posibilitatea de a mai folosi Windows Media Player si Windows Media Center asa cum o faceau pana cand ea sa fie impusa.

Windows 10. Conform informatiilor furnizate de catre compania Microsoft, in urma efectuarii acestei schimbari, utilizatorii nu vor mai putea vedea in Windows Media Player, si Windows Media Center, informatii despre datele fisierelor deschise. Practic, daca nu au Windows 10 oamenii nu vor mai putea vedea acolo titlurile fisierelor deschise, numele artistilor, sau creatorilor lor, informatii despre genul din care fac parte, ghiduri TV, coperte pentru ele, si nu numai.

Windows 10 forteaza Microsoft sa-si oblige clientii sa faca upgrade

Windows 10. Cei de la Microsoft spun ca decizia de a nu mai oferi functionalitate pentru aceste doua aplicatii a fost luata dupa analizarea feedback-ului oferit de catre clienti in ceea ce priveste utilizarea lor. Desigur ca in Windows 10 nu exista probleme in ceea ce priveste folosirea Windows Media Player, si Windows Media Center, dar asta n-ar trebui sa mire pe nimeni, pentru ca Microsoft nu prea mai are cum sa convinga clientii sa renunte la sistemele de operare vechi.

Going forward, you may be unable to view information (metadata) such as the title, genre, and artist for songs, and the director, actors, cover art, and TV guide for movies in Windows Media Center and Windows Media Player. After looking at customer feedback and usage data, Microsoft decided to discontinue this service. This means that new metadata won’t be updated on media players that are installed on your Windows device. However, any information that’s already been downloaded will still be available.

Windows 10. Desi suportul pentru Windows 7 urmeaza sa fie oprit la inceputul anului viitor, compania Microsoft cauta totusi metode noi prin care sa forteze utilizatorii sa faca upgrade la versiunile cele mai noi. Schimbarea aceasta ar putea creste rata de upgrade pentru Windows 10 in urmatoarele luni, insa totul depinde de dorinta oamenilor de a folosi aceste doua programe in propriile calculatoare, iar unii ar putea renunta complet la ele doar pentru a nu face upgrade.