Xiaomi va LANSA INCREDIBILUL Telefon Pliabil

Xiaomi va lansa incredibilul telefon pliabil pe care chinezii l-au prezentat cu doar o saptamana de zile in urma, iata ce planuri au pentru a-i pune in vanzare.

Xiaomi telefon pliabil

Xiaomi. Celebrul producator chinez de telefoane mobile, si nu numai, urmeaza sa lanseze telefonul pliabil incredibil pe care CEO-ul sau l-a prezentat pentru lumea intreaga cu doar o saptamana de zile in urma. Puteti vedea in clipul video de mai jos ce telefon uimitor vrea sa lanseze compania Xiaomi, ea reusind sa ia pe absolut toata lumea prin surprindere cu modul in care a creat acest nou model de smartphone pliabil, complet diferit fata de Samsung GALAXY Fold.

Xiaomi. Compania chinezeasca va cumpara ecrane OLED de la un producator numit Visionox, acesta fiind cel care pare sa-i fi furnizat ecranul pliabil care se indoaie in fiecare colt, ca niciun altul de pana acum. CEO-ul celor de la Xiaomi a afirmat ca telefonul pliabil dezvoltat de catre compania sa se poate plia in 4 axe, ceea ce produsele similare de la Samsung si Huawei nu pot face, deci in mod teoretic ar trebui sa vina cu o inovatie foarte interesanta.

Xiaomi chiar va lansa acel incredibil telefon pliabil

Xiaomi. In momentul de fata compania chinezeasca testeaza prototipuri ale telefonului pliabil inainte de a se decide cand anume va fi lansat, asa ca inca e destul de departe de a ajunge la clienti. In ciuda acestui lucru, simpla hotarare de a il testa in vederea lansarii sugereaza faptul ca Xiaomi este pregatita sa concureze serios cu Huawei, Samsung, Apple, si alte companii care sunt dornice sa aduca pe piata telefoane care sa poata fi indoite si folosite.

Xiaomi reportedly has been using flexible AMOLED panels from China’s flat panel maker Visionox to develop its foldable smartphones. Lin claimed that the prototype conquered a series of technical issues such as flexible folding screen, four-axis folding and flexible cover technologies. Lin said that the prototype is still under trial production, and the company will consider commercializing the model in the future.

Xiaomi. In trecut am mai vazut prototipuri de telefoane prezentate de catre chienzi inainte de a fi lansate, iar ele au fost aduse pe piata mult mai repede decat s-ar fi asteptat foarte multi dintre utilizatori. Cred ca aceasta va fi situatia si cu acest telefon pliabil, care a generat interesul unui numar extrem de mare de oameni, iar asta pentru ca aduce intr-adevar ceva diferit in comparatie cu ceea ce am vazut pana acum de la alte companii producatoare de smartphone-uri.