LG V50 ThinQ 5G. Telefoanele 5G vor fi FOARTE SCUMPE

LG V50 ThinQ 5G a avut dezvaluite astazi primele informatii despre data de lansare, dar si pretul foarte mare care urmeaza sa fie cerut pentru cumpararea sa.

LG V50 ThinQ 5G pret

LG V50 ThinQ 5G urmeaza sa fie denumirea primului telefon 5G pe care coreenii de la LG il vor lansa pentru clientii din intreaga lume, iar conform informatiilor aflate de catre pesa din Coreea de Sud, telefoanele urmeaza sa fie foarte scumpe. Conform presei, LG V50 ThinQ 5G ar urma sa fie vandut la pretul de 1350 de dolari in Coreea de Sud, o suma uriasa avand in vedere ca singura sa functie speciala va fi conectivitatea 5G, inutila in multe tari.

LG V50 ThinQ 5G va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 din februarie, sau cel putin asta au promis cei de la LG saptamanile trecute, dar nu va fi singurul telefon de acest gen care va fi demonstrat acolo. Acum cateva luni OnePlus spunea ca se chinuie sa faca un telefon 5G care sa coste mai putin de 1000 de dolari, iar LG V50 ThinQ 5G este o dovada a faptului ca nu toti producatorii depun eforturi la fel de mari pentru a lansa telefoane ieftine.

LG V50 ThinQ 5G va fi foarte scump, dar va veni cu 5G integrat

LG V50 ThinQ 5G ar putea fi vandut in Europa la preturi de cam 1300 de euro, absolut uriase pentru cam orice fel de telefon, si apropiate de cele ale iPhone XS Max, care se vinde bine doar pentru ca e facut de catre Apple. Un LG V50 ThinQ 5G lansat de catre coreeni nu va avea parte de acelasi interes, si va fi cumparat doar de catre entuziastii care vor dori sa testeze in avans retelele 5G, dar asta desigur ca doar acolo unde vor fi disponibile.

LG Electronics confirmed the model name of its first 5G (5G) smartphone as ‘LG V50 Thinking 5G’. It will be officially released in March. The V50 ThinkChip 5G is scheduled to be launched in North America and Europe in March, beginning with three domestic telcos such as SK Telecom, KT, and LG U +. In the United States, the fourth mobile carrier Sprint was confirmed. The V50 ThinkQuest 5G will be priced at between 1.3 million and 1.5 million won in capacity.

LG V50 ThinQ 5G este totusi o prima dovada a faptului ca, la inceput, tehnologia 5G nu va fi chiar atat de accesibila pentru utilizatorii obisnuiti, asa ca probabil telefoanele vor fi intr-o buna masura ignorate. Desigur ca lucrurile s-ar putea schimba in 1, sau 2 ani, pe masura ce componentele se ieftinesc, iar LG V60 ThinQ 5G ar putea fi lansat cu un pret mai omenesc, dar totul depinde de cum vor fi primite primele telefoane atat de scumpe.